Helg!

Tjoho=) IDag när jag vaknade började jag med att städa hela huset. Får nog bli min kommande uppgift nu när jag är ledig på fredagar. Efter det gick jag utt och dammsög johannes bil! igår tvättade jag den så nu ser den ut som ny! hehe. Snart ska jg åka och hämta josse som fylle arton idag! Ska åk in till stan med lite folk från skolan och käkamiddag. Även Emma och Anna fyller år idag! Grattis. Så ska iaf träffa Emma och resten av gänget senare ikväll. Imorgon ska jag hämta min pojk på flygplatsen nån gång på förmiddagen! ängtar jättemycket!! Fast nu är det bara en dag kvar! jippie. Men nu ska jag åka och köpa nässpray har dragit på mig en förkylning som visst aldrig tar slut! På Söndag är jag hemma igen då det vankas barnvälsgnelse för Ellen och Wilma! Mysigt!
Ha en jätte bra helg! Kram Camilla!!

Regnig Tisdag

Finns det något mysigare än att vakna upp en dag då det regnar och smattrar på rutan? Jag kanske är udda, men jag tycker verkligen det är så mysigt med regn. Kura ner sig under täcket framför en bra film och inte behöva känna stressen att man måst gå ut! Dessa nätterna har jag inte alls sovit bra. Tagit timmar innan jag somnat och vaknat flera gånger! Får verkligen hoppas att jag sover bättre inatt! Började skolan halv nio idag då vi började med retorik. Efter det var det svenska och sedan religion,psykologi och historia. En lång dag! Men ganska okej ämnen. Dagen i morgon ser nästan lika dan ut, och sen kan man nästan säga att skolveckan är över, för då har jag inga mer "vanliga" lektioner utan bara drama och min lediga fredag! Mamma hämtade mig från skolan idag och vi tog en tur på stenungstorg. Jag provade byxorna igen, men kände inte alls för dem idag! Men jag hittade en fin kofta som jag ska köpa. Den fanns inte inne i min storlek så de skulle beställa hem den! När vi kom hem orkade ingen av oss laga mat, så det blev pizza! mums, fast får nog sluta upp med snabbmaten nu! hehe. Pappa lekte skogsmulle idag och hittade svamp som han stekte. Finns inget godare än stekt svamp med lite salt!
Nä Nu kan jag inte skriva mer! Ha en fortsatt bra kväll! kramkram!
Snodde lite mysiga sommar bilder från bland annat Filipoch Emma  som kommer här!

       

mina Ögonstenar

Idag tog jag bussen mot Stenungsund vid elva och den tog väl ca 40 minuter. Hoppade av vid torget och tittade i lite affärer tills klockan var halv ett. Hittade ett par gör snygga jeans på Mq, men ska fundera lite innan jag köper dem. Väl i skolan mötte jag upp Louise och vi gick till vår första retorik lektion. Det är bara vi två i klassen som valt det och jag är glad att jag itne valde matte eller språk som nästan alla andra gjort!
Läraren i retorik var bara hur underbar som helst! En sån människa som man bara kan sitta och lyssna på timme ut och timme in! Tror det kommer bli en kanon bra kurs!
Pappa hämtade mig från skolan och det blev middag på donken. Efter det åkte jag till mina ögonstenar Cornelia, Ludwig och Ellen. Jag och Camilla (mamma till barnen) satt och pratade hela eftermiddagen och hade det mysigt!
När jag kom hem blev det en hel del grejer som jag behövde få gjort. Sydde bland annat in mina replay jeans så nu sitter de tajtare.=)
Usch imorgon och på onsdag blir det jobbiga dagar. Lektioner från 8,30 till 16,00. Fast det är ju bara tisdagar och onsdagar jag har "vanliga" lektioner, de andra består bara av teater! Så jag ska inrte klaga!
Nä nu ska jag nog kura ner mig i sängen. Förlåt att jag aldrig lägger upp bilder, men har inte  riktigt tid med det! Sov så gott! Kram Camilla!

Ny vecka!

Då var det dags för en ny vecka igen! Idag börjar jag klockan ett och slutar två, så det blir en mjukstart på veckan. Bussen går vid elva så jag får sitta i skolan och vänta i en timma. Men jag har ju ändå fått en härlig sovmorgon.och måste lära mig att inte ta bilen vart jag än ska! hehe.  Pappa hämtar mig från skolan idag så då slipper jag bussen hem iaf! Får se vad som händer idag. Är ju fint väder så det kanske blir en promenad! Skönt nu när inte alla prov och läxor kommit än! Hoppas verkligen att denna veckan går fort för på Lördag kommer Johannes hem! Ska bli så mysigt. Annars är det inga dierekta planer för veckan. Tar dagarna som de kommer!
Men nu måste jag gå! Ha en kanon bra dag! Kram camilla

Varm Söndag!

ojj vilket härligt väder det har varit idag! När jag vaknade låg jag en stund framför teven och sedan blev det middag! Efter middagen tog vi en båttur till Åstol där vi hälsade på mormor och morfar. Va mysigt att träffa dem! Det blev fika på deras altan och berättelser hur mormor och morfar träffades! Är alltid så roligt att höra hur det var förr! Mormor fyllde år igår så vi fick go tårta! Efter fikat kollade jag och mamma på vinden och i skrubbarna. Hittade en väska mamma hade när hon blev tillsammans med pappa, och en necisär som jag tyckte var gör söt! Sedan gick jag, mamma, pappa och morfar på en promenad på bryggorna! Nu har jag nyss kommit hem och är fortfarande väldigt förkyld, så det blir nog bara en slapp kväll! lägger kanske upp lite bilder senare!!  Kramkram!

Kläder

Har länge tänkt att jag ska lägga ut bilder på kläder jag köpt det senaste! Men de har bara inte blivit av! Men idag tog jag kort på prylarna så ni får se bilder på mina senaste inköp och fynd.
En brun väska och en liten necisär som jag fyndade hemma hos mormor! Det var mammas gamla vilket är roligt att ha!
Kavaj och Plånbok som jag köpte i Skärhamn
En svart kofta av ett danskt märke, som jag köpte i Danmark
Trs jeans från Gill och ett Ed Hardy  linne som jag fick av nella! Tack.
Och även ett par svarta ballerinas från friis o company. Även de inköpta i Danmark!

   

Älsklingen måste ju också vara med!

Får ju inte glömma att säga hur mycket jag Älskar min alldelest egna och underbara prins Johannes! Känns så tråkigt när han är så långt borta ifrån mig, fast samtidigt blir det hundra gånger roligare när man träffas då man verklgen tar vara på tiden! Har inom snar framtid varit tillsamans i två år! Två helt underbara år! Han är verkligen det bästa som hänt mig och är min bästa vän som alltid ställer upp, som gör mig glad och som jag har roligt tillsammans med! Går knappt att beskriva den känslan som finns! Du ska veta att jag Älskar dig! /Camilla!

  Gamla bilder, men som ändå betyder så mycket!

Lördag!

Ojj vilken slapp dag det varit idag! Kom hem från fiskebäck runt tre och sen dess har jag legat i soffan under mitt "hello kitty" täcke (som jag fått av min kära pojk) och tittat på avsnitt efter avsnitt av project runaway! Ett mycket bra program. Ikväll tittade jag mammsen och pappsen på en gör bra film på tv, men jag som somnade till kollad einte på hela vilket var synd, Har ju blivit förkyld igen=( så därför passade det bra med en hemmakväll!
Igår åkte jag till Fiskebäck där jag träffade mina underbara vänner! Är verkligen glad att jag träffat alla er goa tjejer! och även Johannes systrar Alida och Petronella som jag har så mysigt med!
Gänget samlades utanför pingst där vi skulle på möte! Var ett bra möte fast som vanligt blir jag så trött då mötet inte började fören typ kvart i elva! Efter var det fika och prat med allt härligt folk! Efter det blev det en sväng till hamnplan! Sedan åkte jag, Emma, och Petronella hem till Emelie där vi pratade, fikade och hade det mys!
När vi sedan skulle "hem" hör jag bara Petronella skrika då hon öppnar dörren, där var en gigantisk spindel! Asså jag har aldrig sett en sån stor! Ingen av oss vågade gå in så vi ringde efter Gill som fick komma och döda den äckliga varelsen! Sedan lade vi oss alla tre tjejer i Johannes säng för att kolla på film, det slutadeatt alla somnade och på morgonen var filmen fortfarande igång!
Imorgon ska jag och mamma till kyrkan där Hans någonting skulle prata! Lyssnade på han en annan gång och han var grymt bra! Sedan blir det nog en slapp söndag med fika och mys! Börjar kvart i ett på måndag och slutar två så det blir en slapp start på veckan!

Nu ska jag sova! Hoppas ni får en fortsatt bra helg! Kram Camilla!

Ledig

Idag har jag min Lediga Fredag! Helt underbart! Sov ut idag och sedan åkte jag till skärhamn och köpte kavajen och plånboken! Ska försöka läggaupp lite bilder innom snar framtid! Hade tänkt mig en lugn hemma helg men det blir andra planer! Ikväll åker jag ner till Fiskebäck där det är ungdomsmöte! Ska hämta Emelie och Emma i fiskbäck och även träffa Jennifer! Ska bli riktigt mysigt! Imorgon hoppas jag på en hmmakväll! Skulle verkligen behöva det!
Nu har jag och min bror precisvarit och ätit glass och nu tänkte jag platta håret! Hoppas ni får en fortsatt bra Fredag! Kramkram

Skola!

Blev verkligen possitivt överraskad när jag kom till skolan idag! Blev en kanon dag och jag tror verkligen alla känner att det är sista året! För alla var verkligen possitiva och glada! Hinner säkert ändra mig angående skolan under året! Men det blev en bra start och hoppas det blir ett lika bra år! Kan itne förstå att det är sista året!!
Jag tog Johannes bil till skolan idag (tack älskling) sedan hämtade jag mamma på jobbet! Kollade runt i lite afärer och jag hittade lite saker som jag troligtvis ska åka och köpa imorgon! Bland annat en jättfin kavaj/jacka och plånbok!
Efter det åkte vi hem och gjorde varma smörgåser med svampstuvning! Mums! och nu har jag, mamma, patrick och Carolina suttit och pratat!
Imorgon och nästan alla fredagar framöver kommer jag vara ledig vilket känns toppen! Så ikväll blir det nog lite film och Carolina har bakat en äppelpaj som jag hoppas få smaka på!

Nu saknar jag verkligen min underbara pojk som är ute på de sju haven! Du är bäst Älskling! och snart ses vi igen!

Nu i helgen har jag inga direkta planer! Tänkte ta det som det kommer! Skulle verkligen behövaen hemma helg i mysbyxor framför teven! Men jag blir alltid så rastlös! Så det kommer säkrt att hända något!

Nu ska jag se på en film som kommer på tv! Ha en fortsatt bra kväll! Kram Camilla!

 Jag och Älskling på Lilla London!

Sista dagen på lovet!

Idag är det sista dagen på lovet, men det känns bra att börja skolan igen och få gjort detta sista året! Kommer vara Ledig varje fredag så det blir ju toppen bra! Hoppas på ett bra år! Kommer väl kännas jobbigt de första veckorna men sedan kommer man in i rutinerna igen! Ser fram emot studenten som kommer äga rum den 5 juni 2009, välkommna=) haha.
Idag ahr jag haft en städdag! Tvättat städat strukigt plockat undan och dammat! Känns bra att få gjort lite så det inte bara blir massa slapp!
änä nu ska jag hitta på något annat! Hoppas ni får en bra dag! Kram camilla!

Sista helgen

På Fredagen åkte jag och Nella till fiskebäck där vi käkade lite mat och gjorde iordning oss inför kvällen. Ett helt tjejgäng åkte in till stan där vi fikade! Efter det åkte vi till maxi och köpte frukt. Sedan åkte vi hem till Fam claeson och hade fondue kväll! Senare tog jag och Nella en biltur och på natten somnade vi alla (Jag ALida och Nella) i Alidas säng.

På Lördagen åkte vi in till stan och tittade i lite affärer och efter det lagade vi makaroner och köttbullar. Sedan gjorde vi ordning oss inför kvällen då vi mötte upp "tjörnborna" vid bergakungen. Jag, Alida; Nella och Martin Tejder gick på Mamma mia och de andra gick på Batman. Senare blev der fika på Franks! De andra dagarna har det mest livit slappt! Ja detta var min helg i korta drag!

Kram Camilla

      


Fredag!

Fick en kommentar att jag skrivit "mysigt" väldigt mycket i förra inlägget, och eftersom jag inte läst igenom det sjlv så gjorde jag det nu och fick ett härligt skratt! Men mysig är ju ett så mysigt ord=)
Nu vaknade jag och Nella precis och ska snart äta frulle! Bussen till stan går runt ett och ikväll ska vi ett tjejgäng in till stan och hitta på ngt roligt! Hoppas ni får en underbar dag!! Kramkram


Mysiga dagar!

Ojdå det var ett tag sen jag skrev här! Ska försöka få ihop min vecka här, men kommer inte orka läsa igenom det igen, så det kanske blir lite stavfel! hehe.
Förra Måndagen åkte jag hem till min kära pojk! hade en myskväll och tittade på film och somnade gott. På Tisdagen kom Alfons som jag och johannes skulle vara barnvakt för! Vi tog med han i bilen till Flygplatsen där vi ksulle träffa Nella! var så roligt att se henne igen. På dagen blev det lite kalas för Gill och Petronella. Sedan blev det bara en slapp kväll=) På Onsdagen sov vi halva dagen sen städade jag johannes rum (duktig jag är) När klockan är sex kommer vi på att vi kanske ville åka till danmark och färjan gick 18:45. Då hade vi 45 minuter på oss. Men sedan ångrade vi oss, men när klockan var fem i halv sju packade vi väskorna och fem över halv satt vi i bilen. När vi kom till terminalen var klockan 18:43 två minuter innan färjan skulle gå, och vi fick köpt våra biljetter och kutade på färjan! Där jobbade Mathias som visade oss en rundtur på båten! Vi sov i Ginneton (deras båt) som låg i skagen, och där var även Kinna,Kurt,Lotta,Lottalena;filip,Alfons och Vilgot. Pratade en stund på kvällen och sedan lade vi oss. På Torsdagen blev det en del lek med Alfons senare gick Lottalena, lotta och jag till stan och tittade i affärer, hittade ett par ballerina skor=) Vi åt även på jensens. På källen var jag och min Älskling på en god restaurang. På kvällen åkte vi runt lite och sedan tittade vi på tv, fast jag somnade. På fredagen åkte tjejerna och barnen till dot keramik! en underbar affär där jag skulle kunna köpa inredning till hela mitt "blivande" hus. Efter det badade jag och Johannes och Alfons vid stranden! Var så mysigt. Sedan passade vi vilgot en stund när Lottalena och Filip skulle göra iordning sig och Lägga Alfons! Är så mysigt med små barn! På kvällen åkte vi (johannes, jag, Lottalena, Filip) på parmiddag i gamleskagen! Var riktigt mysigt och god mat!
På Lördagen kom resten av Johannes familj så vi träffade dem en stund innan vi åkte hem! var mysigt att träffa dem=) Blev lite shopping och mys!
Sedan åkte vi hem till Mig där vi var resten av helgen. Bestod mest av film i regnet och umgänge med mina föräldrar! I Tisdags åkte Johannes till England igen så det känns lite tomt! Men han kommer ju hem om lite mer än två veckor!
Igår kom Nella hit och vi var och fikade på larssen, sedan blev det filmkväll. Nella sov hos mig och vi pratade typ fram till halv fyra=) Mysigt! Idag när vi vaknade åkte vi på en shoppingrunda till Stenungsund och efter det var det middag hos ingrid och Gillbert! Gottgott! Nu tänkte jag och Nella hitta på ngt kul! Hon ska sova här inatt med! Sedan åker jag med henne till Fiskebäck imorgon och träffar jennifer och gängen! Tänkte sova i Johannes säng me ( FÅr jag det?) hihi. Sen hoppas jag att Nella och Alida (om de vill) hänger med mig på shoppingrunda på Lördag! hihi.
Så nu har jag skrivit en del! Kan lägga upp bilder någon annan dag! Nella tycker inte det är roligt att vänta längre! Ha en Superkväll=) Kram Camilla!!

ps: Johannes skriv i din blogg med=) Älskar dig pojken! /Millan