Födelsedag!

Idag fyller min älskade mamma år! Grattis. HAr precis varit inne med frukost på sängen och lämnat paket! Blev en lexington handduk och två objekt tunikor! Och hon blev jätte glad! Ikväll blir det lite kalas och på dagen blir det troligtvis lite bad! Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig!
Men nu ska jag äta lite! Ha en bra dag! Kram camilla

Sol och salta bad!

Idag när jag vaknade åkte vi ut till Vannholmarna! Där låg en massa folk och ett helt gäng med mina och Patricks kompisar. Föräldrarna låg en bit bort, så det var skönt att bara springa dit och äta! haha. Var verkligen en underbar dag! Fick bada hela tiden för att orka hela dagen. Men idag har jag inte brännt mig något! Skönt!!! Efter en hel dag på vannholmanra blev det wakeboard med lite folk! Jag åkte inte, men det var roligt att se på de andra. Fast dom åkte inte wakeboard utan ngt som typ hette wakeskate. Samma sak fast man itne sitter fast! men men. Näe jag kom hem kom Adam och Camilla med familj och vi åt kvällsmat ute på altanen. Var mysigt att träffa barnen och de är för härliga. Cornelia frågade varför jag hade så stökigt rum, så nu känner jag press att jag måste städa där! hehe.
Eftrer det tog jag en tur med bilen och hamnade hemma hos oskar, där va de "vanliga" goa gänget och josse och julia.
Blev en lyckad dag och jag hoppas det blir lika bra imorgon!! Måste köpa present till mamma, hon fyller på Tisdag! Någon som har ett förslag?? Ha det jättebra! Camilla

Kanske kommer lite bilder imorgon=)

En underbar Fredag och Lördag!

Fredagen tillbringades ute på vannholmarna! Det var en underbar dag och vi solade och badade hela dagen. På kvällen träffades vi några klasskompisar på Åstol och åt mat på rökeriet! Mycket gott och en lyckad kväll!


 En härlig skara

Idag (Lördag) åkte jag till Fiskebäck och var hos Jennifer runt elva, då vi åkte ut på holmarna och bada! En helt underbar dag med härliga människor. Senare åkte jag, Jennifer, Olivia, Emma och Anna till stan och satt på uteservering på avenyn och fikade! En helt underbar kväll! Ni är helt underbara tjejer!!
När jag skulle köra hem var det värre, hade glömt mina glasögon hemma och då kan jag knappt se i mörkret när jag kör. Imorgon blir det nog vannholmarna här hemma! Tack alla ni som förgyllt min dag! och Johannes, jag längtar efter dig! Älskar dig!!'


Men nu måste jag sova! Lägger upp fler bilder från dagen nån annan dag! Jag somnar snart! hehe. kram Camilla


Ännu en dag!

Heej! ojj vilken härlig dag det varit idag! Legat ute på Vannholmarna och solat och badat hela dagen! Nu Ska jag, josse w, louice och Julia s till rökeriet och äta mat! Trevligt att träffa klasskompisarna och bara tjöta! Kan skriva mer när jag kommer hem! Ha det jätte bra! Kramkram Camilla!

En underbar dag!

Ojj idag har jag fått gjort en hel del! Började jobba klockan sex idag, men slutade tidigare! När jag kom hem stekte pappa makrill! mums. Pappa, patrick och hans kompis, åkte ut fem i morse för att fiska och de fick la runt 110 stycken! Duktiga gossar! Efter maten tog jag bilen ett ärende, men hjälp vad varmt det var! När mamma slutade jobba åkte vi ut på sjön och det blev vannholmarna. Där var fam Andersson, Larsson och Karlsson, plus en massa folk på hela ön. Det var helt underbart ute och jag fick badat! Var ett tag sen sist. Efter det åkte vi till Åstol och hälsade på släkten. Tog med Tilda på en promenad och sedan fikade vi på cafét! Fick även se Wilma för första gången, en söt liten krabat! Det är många kusinbarn nu. Bara denna våren har det kommit tre stycken, och en ska snart titta fram inom de närmsta dagarna. Fick även reda på att en annan av mina kusiner ska ha barn! Men det är ritkgit mysigt!
Tilda avr otroligt härlig ikväll och när jag berättade att jag skulle åka hem tyckte hon det var väldigt tråkigt och frågade "varför ska du åka hem?" haha. Hon pratar en del Åstols dialekt så allt hon säger är ju så gulligt!!
Imorgon får vi se vad som händer. Josse W undrade om jag ville med henne och louice (klasskompisar) till Rökeriet och äta mat, det låter mysigt! Nä nu ska jag hitta på något annat! Ha det superbra! Kram Camilla!

    

Ett Mästerverk

Hejsan! Nu är jag verkligen trött, gick upp vid fem imorse! Men fick ju en helt underbar dag i solen! Var även hos farbror doktor som stack mig i armen och tog massa prover. Dom vill utreda om jag ahr gluten, men som det verkar nu var det ingen större fara! Jippie!! Idag jobbade jag över till tre och åkte hem och lagade middag, sedan åkte mammsen å pappsen och jag ut på en holme och fikade. Som gamla goa tider! Var så skönt att ligga där i solen. Pappa gick iväg på en "promenad" på holmen och då kan kom tillbaka hade han skurit sig på nån järn sak på benet och det såg inte mysigt ut. Då tog vi båten till vår egna hus"läkare" faster Eva. Hon tejpade ihop såret och han fick ett jätte stort plåster (stackarn) men då fick vi ju träffa den goa Elias! Han är bara så söt!
När jag kom hem pratade jag med Jennifer i telefon! Hon är bara så härlig! Pratade om att jag skulle åka ner till Fiskebäck på Lördag å ha en mysig kväll med "gängen" Kanske en tripp till stan, får se hur det slutar.! Imorgon börjar jag jobba sex så står väl upp ngn gång vid fem. Min kära bror ringde precis och frågade om jag kunde hämta han inatt. Visserligen var det bara på Rönnängs brygga men jag var tvungen att säga ja! Han har tydligen en polis kompis på besök och de ville inte promenera hem från färjan! Men nu ska jag ägna mig åt något annat! Ha en fortsatt bra kväll kram Camilla!
Johannes! Jag älskar dig!

 Jag och Elias!

Fiska

Hejsan! Idag har jag bara slappat, var riktigt skönt., Tittade även på Grease 2 en ritkigt söt film! Under eftermiddagen var jag och mamma på promenad ner till Stansvik där pappa grejade i båten. vi åkte sedan ut med båten och fiskade makrill, var bara ute en liten stund men fick några iaf! Är så mysigt att vara ute med båten! Sedan avr det Allsång på Skansen som gällde. Adam och Camilla med familj var där ikväll och pappa kunde se dem på tv=) tufft. Nä nu ska jag nana, börjar jobba sex imorgon! kram kram!
 

Ledig

Idag är jag Ledig! Skönt! Vaknade runt ett och nu har jag bara slappat. Sitter här och funderar på vad jag ska göra med mitt hår, kan inte bestämma varken frisyr eller färg. Antingen spara till längre och göra lite fler slingor, eller göra håret mörkt eller jätte ljust. Sen vill jag även ha en tuff frisyr. Älskade verkligen håret när jag hade page, kanske skulle man göra det igen, eller är det ute? haha. Hittade några bilder på mig med olika frisyrer.
   

Vad tycker ni? Skulle gära vilja ha förslag, skicka en kommentar.
ska jag ha som på bild:

1= Långt ljust
2= Långe lockigt.
3= Ljus Page
4= Mörk page
5= Som jag har nu

Eller något helt annat? haha. Kan inte bestämma mig så kom gärna med förslag!
Kram Camilla

Sommar med Ernst

Idag har jag jobbat från klockan åtta till fem, en väldigt lång dag, men det gick jätte bra. Fast tappade en porslinsskål med sallad på golvet som gick i tusen bitar. Men Bella och Sofia (som jobbar där) bara skrattade. Dom är verkligen toppen härliga. Jobbet hänger mycket på vem man jobbar med, men typ alla är gör goa!
Imorgon är jag ledig, Skönt! Har jobbat några dagar nu, men nu hoppas jag på en solig Tisdag och en solig helg.
Idag när jag kom hem gick jag och mamma en promenad, Det är verkligen mysigt att promenera i Rönnäng ner till stansvik, man träffar folk och stannar och pratar hela tiden.=) När vi kom hem åt vi kvällsmat och kollade på sommar med ernst. Är inte riktigt klokt va fina grjejer han kommer på! och bara så ni vet finns det "piller" som man kan köpa som heter ernst piller. Det sägs att om man äter dem blir man som honom. Tro det eller ej.hehe.
Efter Ernst tog jag en tur till "Lars Görans" i Skärhamn och hälsade på Linda som jobbade i glassen. Var ganska mycket folk i Skärhamn. Var där en stund sen brummade jag vidare till Rönnäng. Ringde lite folk men det var typ ingen som gjorde ngt. Lite tråkigt så här på sommaren. Men men kanske händer mer till helgen. Då är det marknad i Skärham! Idag fyller muffins sex år, eller om det var igår. Är inte klokt vad tiden går!
Johannes har varit borta en vecka och jag hoppas verkligen att han "hinner" hem till den helgen jag är ledig. Saknar dej älskling! Nu blir det nog en film och lite popcorn, somnade ifrån filmen igår så nu ska jag titta klart på den. Ska ha klockan på ringning imorgon och hoppas på sol, då ska jag ta med mig fika och lägga mig ute på bergen i båtvik. Ha en superbra kväll Kram Camilla!

 Tänkte lägga in en bild på min goa farmor! Hon åker till sin syster i Stockholm imorgon där hon kommer stanna í över en månad! Roligt att hon unnar sig "semser" hihi.

Lördag och jobb!

Idag när jag vaknade hade mamma gjort frukost! Så vi satt på altanen och åt! Då var det soligt och skönt men under dagen blev det allt sämre. Idag ahr det varit lugnare på jobbet och jag kom därifrån vid sju! Härligt. Imorgon jobbar jag från halv sju det passet jag gillar bäst! Då slipper man all städning!! jippie! När jag kom hem skulle Patrick och Carolina till Kruell och grilla! mamma hade gjort en god tallrik med kyckling och grönsaker till mig som jag tog med! tack mamma. Idag tog jag med tre burkar potatis gratäng, tre smörgåstårtbitar och ca tio bullar hem från jobbet! Hemma hos Krusell var det "vanliga" folket och det blev en trevlig kväll. Magda blandannat var där, och det var roligat att träffa henne!
Ikväll är mamma och pappa på Rhapsody in Rock på Marstrand! Hade gärna varit med, fast vädret är ju inte så bra. Mamma ringde förut och sa att de satt med regnkläder paraplyer och filtar. Och just nu bara det öser ner=( Fast det är mysigt om man är inne.
Chattade med Johannes förut och fick se han i camen, söt du va=)
Haha mamma ringde nu och då fick jag höra charlotte Perrelli sjunga hero "live" eller va man nu ska kalla det! Var nog ett väldigt liv på Marstrand ikväll!
Men nu ska jag inte babbla på här mer! haha. Men nu ska jag och Muffins (katten) nog kolla på en film, ellerom det kanske blir att surfa på inredningssidor. Älskar det!=) Ha en bra kväll. nattinatti/Millan
  Lite bilder jag hittade! kanske kan vara roliga:P

Tuff dag!

Igår innan jag skulle lägga mig kollade jag på en film. Min bror kom och satte sig vid mig och rätt som det är bara jag rycker till. Då hade jag legat där och sovit! Förstår inte varför jag alltid ska somna när jag kollar på film! haha.
Imorse vaknade jag av att mamma kom med frukost på sängen! mums! Smörgås med gurka och varm oboy! Efter frukosten gjorde jag iordning mig, sen åkte jag och mamma och handlade. Åkte först till de stora växthusen man ser när man kör till Rönnäng. Där fick man plocka från kvistar vad man ville ha. Det var långa längder med tomatplantor så det känndes som man var i djungeln! haha. Vi köpte jätte goda tomater (blev en del provsmak också) sedan var det ngn minigurka och sallad! När vi kom hem efter några ärenden lagade mammsen mat. sparris inlindad i skinka, sås och ris! Var hur gott som helst! Klockan tre började jag jobba och detta avr den tuffaste dagen hitills. Det var helt sjukt mycket folk. (himla badgäster) haha. Jag jobbade själv på kvällen men som tur var hittade jag en som kunde hjälpa till med städ och disk! Under hela dagen tar man hand om kunder hela tiden och hinner knappt göra någontin annat, så när man ska stänga ser köket ut som "hej kom och hjälp mig" Det är främst på fredagar som det kommer vara så, och jag kommer troligtvis inte jobba de passet mer! skönt. Det bästa passet är 06-14. Då är man där tre timmar före alla folk kommer och man hinner göra så mkt! Sen är det mycket roligare arbete då. Man bakar bröd, plockar upp bröd som kommer från bagerierna, gör räk/köttbulle/rostbiff smörgåsar och massa sånt! Hur roligt som helst.:D haha Imorgon börjar jag jobba klockan tolv, men då kommer det nog vara lugnare.:)
Ikväll när jag kom hem hade mamma lagat goda toast! Sedan kollade vi på film! Man blir så trött när man jobbat under kvällen, så då är det skönt att bara vara hemma! Men nu ska jag nog lägga mig! Ha en fortsatt bra kväll! kramar Camilla!!


Promenad med mamma!

Ikväll frågade mamma om jag ville gå med på en promenad! Och trots att jag var trött efter jobbet gick jag med, det var ritkigt härligt. Fast det blev verkligen svin kallt och jag hade på mig vinter jackan. Det är helt sjukt att behöva ha på sig så mycket nu på sommaren. Men då kunde jag tänka tillbaka på vår underbara semester och det fina vädret vi hade! Vi promenerade till stansvik, sen ringde vi pappa så han hämtade oss=) När vi var i Stansvik gick vi ut till våran båt och bredvid den låg en båt som jag vet Filip gillar. Kunde inte låta bli att ta kort på den. (enbart för att reta Jennifer) Jag tycker faktist den är väldigt söt! hihi.
När vi kom hem drack jag varm oboy och kollade på ngt sjukhusprogram på tv4+. Kan faktist va riktigt spännande program där!
Men nu ska jag ägna mig åt lite andra saker! Ha en fortsatt bra kväll! Kram Millan ♥

  
Den "fina" båten och min Älskade mamma!

Då var det dags!

Idag var det dags att börja jobba igen! Jag började klockan sex på morgonen, och det kändes segt att komma igång igen, varit bortskämd med ledighet nu ju! Men allt eftersom dagen gick kändes det bra och det var faktist härligt att komma igång igen! Man blir bra slapp av att vara ledig. Och det käns ju väldigt positivt i slutet av månaden iaf=)=) När jag slutade klockan två tog jag bilen hem och åt middag, Pappa hade lagat jätte god middag! Sen har jag hjälpt min bror att plasta bilen, det var faktist ganska roligt! haha.. Imorgon börjar jag inte jobba fören klockan tre, så det ska bli skönt med lite sovmorgon! Skriver väl sen igen, nu får jag hitta på ngt annat! Ha det toppen! Kramar Camilla..♥



  
Jag och bror                              Snygg jag är va???=)

Ledig

Idag när jag vaknade ös regnade det! Kan inte bli mysigare. Idag har jag städat mitt rum, dammsugit och plockat iordning. Har även fått packa upp mina kläder från semestern. När pappa och Patrick kom hem från jobbet hade jag lagat mat. Citron och dill lax med färsk potatis och gräddfil. mums! Senare kom farbror Hans och Barbra och farmor på fika! Mysigt att ha dem här. Efter det åkte jag och mamma till klädesholmen och tittade på Elias! Lika söt som sist! Verkligen en härlig unge. Nu ringde Johannes nyss och sa att allt var bra! Härligt att höra ifrån honom! Imorgon börjar jag jobba sex, så nu ska jag lägga mig i sängen och titta klart på filmen som jag började se igår. kramkram! Millan.

och om du vill läsa hur Johannes har det kan du gå in på hans blogg www.enbatutankompass.blogspot.com 

Söta Elias Jag och den goe pojken Mitt städade rum!  Med blommor i fönstret Tröjan jag fick av Johannes!


Lite fler bilder

Föresten, fick lite bilder av filip från semestern om ni vill se!! Massa inlägg idag! haha.

     
Nu ska jag lägga mig, kanske blir en film, Johannes messade och sa att han va framme! Skönt nattinatti/ Millan♥

Kväll framför datorn.

Ikväll har jag suttit vid datorn och kollat på allt möjligt, men framförallt inredning. Har länge varit intresserad av inredning och när jag var mindre ville jag bli deckoratör. Inreda "rummen" på ikea, eller andra inredningsaffärer och skyltfönster. Jag hade inte tänkt att flytta hemmifrån än, men det är alltid roligt att kolla hur man vill ha det i sitt kommande hem. Just nu är jag väldigt inspirerad av new england stil då det gäller sovrum. Vitt golv och vit liggande panel. I mitten en säng med härligt bäddsätt från lexington. Kanske en randig fond vägg eller så piggar man upp det vita rummet med kuddar och täcken i olika marina färger. Har även varit inspirerad av att ha ett sjökort som fondvägg. Såg det i en "hus och hem" tidning då det var en annons för "carpe diem"  Skulle även vara fint med en gammaldags takkrona över sängen. Kanske låter "lulligt" men det skulle nog kunna bli läckert. Sedan är det inrednings detaljerna som gör det. Det ska vara mysigt och ombonat men ändå inte för mycket prylar.
 Gör fint rum om du tar bort duken och sänglamporna. och hänger upp en krona över sängen! skulle verkligen kunna bli mysigt!

När det gäller övriga hemmet får det gärna vara lite tuffare med mycket vitt och svart. Öppna ytor med högt i tak. Skulle gärna bo i ett design hus med lite "ny" funkis stil, med vinklar och stora fönster.

 lite såhär kanske=)

Kväll

Fick ett sms av Johannes förut och då var han i amsterdam och  21;20 går nästa plan. Eftersom jag är lite flygrädd själv oroar jag mig så mycket om någon annan flyger med! Han skulle iaf ringa när han var helt framme, om klockan inte är allt för mycket.
Jag måste bara säga att båtsemestern 08 var hur perfekt som helst. Den här resan kan jag leva på länge! Allt var bara sådär mysigt, vädret var bra och vi fick både sol och bad och god mat! Det kan inte bli bättre. Hade gärna varit ute ett tag till, men då jag kollar ut och ser hur mycket det blåser, har jag det bra här i värmen. Saknar verkligen Johannes redan, man blir så bortskämd nu när man vart med varandra varje dag i över en vecka! Men jag tror det är vikigt att sakna varandra med! Då förstår man hur mycket någon betyder för en! Johannes, du är det bästa jag vet! hihi. Nä nu får jag skärpa till mig och sluta vara så romantisk!
Idag när jag kom hem blev det en del slappande, sedan lagade jag pastasallad! mums. Ikväll har jag kollat på allsång på skansen! Det är mysigt det programmet! Min pappa och bror kollar på någon film i vardagsrummet och mamma är på "tjejmiddag" Jag borde städa mitt rum, men det kanske får bli i morgon. typiskt mig att alltid skjuta fram allting! men men. Linda fick körkort idag föresten! Grattis tjejen! Det är verkligen en underbar känsla!
Men nu ska jag kolla lite sidor på internet, sedan kanske det blir en film, lånade några av fam claeson! Skriver väl kanske ett inlägg till innan jag lägger mig, har hört att det är bra att skriva tre inlägg om dagen! kram Millan


ett fint minne!

Underbart!

Helgen avslutades med hönökonferensen! Där jag träffade nära och kära! Träffade min kusin Johan! Var verkligen kul att träffa honom! På Söndagen blev det städning av båten! Sen blev det bara en slappar dag! På Måndagen mådde jag inte riktigt bra=( fick migrän och tillbringade några timmar sovande! På kvällen hade jag och min älskling myskväll. Det blev ost, skink och broccoli paj med efterrätt och godis! Tack för en jätte mysig ikväll! Jag somnade som vanligt i soffan, men det brukar ju bli så! Idag åkte jag och Johannes och besikigade hans bil. det gick jätte bra! Sedan packade Johannes och jag körde hem. om ca 45 minuter avgår hans plan till England där han ska köra en båt i två veckor! Min lilla kapten. Känns tråkigt att han åker, men som tur är kommer han inte vara borta sju veckor som sist! Hoppas resan går bra och att du får två härliga veckor! Ta hand om dig och använd flytväst! hihi.
Jag börjar jobba på Torsdag igen. skulle jobba nio dagar irad men en annan tjej tar en dag för mig så det "bara" blir åtta. haha.
Ikväll blir det nog lite film och tv! Känner för att bara slappa! Kanske blir en blitur någon stans också! Har några bilder från semestern som jag kan lägga ut, Johannes har fler på sin mobil som ni kan få se när han kommer hem! Ha en underbar eftermiddag/kväll/ Millan.

På Lysekil när vi lyssnar på brolle Våra underbara vänner som förgyllde semestern!  Brolle!  Jag och min underbara pojk! Älskar dig!  Johannes på vår mysiga middag i Smögen. Restaurang= Hamnen 4

(Inte dom bästa bilderna när man tar med mobilen! men helt okej!  kommer väl fler bilder snart! )

Smögen/Lysekil

Oj nu var det ett tag sen jag skrev. På Onsdagen när vi vaknade i Fjällbacka var det strålande solsken och varmt! Vi åkte ut till en holme där vi låg och solade och badade hela dagen. Det var bara den perfekta dagen! På eftermiddagen/kvällen åkte vi tillbaka till Smögen. (där är verkligen mysigt) Vi fick en perfekt plats vid bryggan och det var en underbar kväll. Johannes bjöd ut mig på middag på "hamnen 4" jag åt en burgare med massa tillbehör och Johannes åt ryggbiff! Det var en ny renoverad restaurang på bryggan som verkligen var jätte mysig! Efter maten blev det en promenad, sen satt vi ute på akterdäck halva natten och kolladepå film och kollade på folk på bryggan, haha. Tack för en jätte fin kväll Johannes! Älskar dig!!
På Torsdagen vaknade vi och fick yttligare en solig dag, dock blev det inget bad. Vi satte oss på "flajan" och körde mot Lysekil där vi träffade våra underbara vänner Jennifer och Filip. Vi lade oss på en jätte fin holme och grillade på kvällen! Men vädret ändrades under kvällen och det började blåsa och ösregna. Mitt i kaffet lossnade vår kil och vi fick gå ut i mörkret och försöka ordna detta. När vi kom in igen kunde man vrida vattnet ur kläderna. Men vi somnade gott iaf! Idag när vi vaknade var det lite disgt men under förmiddagen sprack det upp och blev blå himmel med sol! Vi solade och alla fyra fiskade krabbor. Haha det fanns gör stora krabbor här! Nu ikväll blir det Lysekil där Amy Diamond och Brolle spelar. Imorgon drar vi nog tillbaka sörut och stannar nog till på Hönö.
Förlåt att jag inte lagt ut några bilder,men glömmde ju kameran hemma=( Men hoppas ni får en trevlig kväll! /Camilla ute på en underbar semester!!!

Fjällbacka

Idag när vi vaknade gick jag till affären och köpte nybakta frallor! Finns inget godare och att doppa dem i kaffe är ju ännu bättre! Efter frukosten gick vi runt i Grebbestad och tittade i lite affärer. Hittade en jätte fin tröja och sedan kom Johannes och så hade han köpt den till mig! Tack älskling, men hatar när någon skämmer bort mig! så jag blev mest arg på honom (förlåt) hehe. Men jag är den som hellre ger än att får.
Efter vår shopping runda åkte vi ut med båten och hamnade i Fjällbacka! Låg typ i hamnen i en halvtimma men hittade ingen plats, men till slut hittade vi en bredvid massa norska lyxbåtar. Fattar inte hur Norskarna kan ha så stora båtar! haha. Men nu ligger vi här i hamnen och jag känner hur magen kurrar. Johannes har börjat på middagen. Idag serveras det fiskbullar och potatis, men jag som inte är så förtjust i fiskbullar ska steka mig en korv! mycket godare! Ikväll blir det nog lugnt. Ska nog gå och kolla på den bergsklyftan där de spelade in Ronja Rövardotter, jag var där och kollade när jag var liten, men kommer inte ihåg hur det såg ut. Sen blir det väl en film! haha. Imorgon sägs det att det ska bli fint väder! får hoppas det. Men det har inte varit helt fel idag heller, har iaf inte regnat.

Föresten Johannes stack sig på en geting förut! haha stackarn. Det flög in en geting i båten och han försökte vifta iväg den med ett lock, men getingen var smartare än honom och stack till! Stackar lilla Johannes!!
Sedan har jag skadat mig idag med! Skule gå ut och lägga till och såg inte att glasdörren var stängd så jag slog i huvudet rätt i dörren, sen skrattade jag så att jag låg dubbelt!

Men nu ska jag lägga mig och "nannsa" en stund, och bara njuta av semestern! HA en jätte bra kväll/ Millan


Grebbestad

Nu ligger vi i Grebbestad och här är det fullt upp! Ett gäng med Tjörnbor som ligger bredvid oss och som har kört hit båtarna med lastbil men nu har alla precis lagt till! Utanför oss ligger en familj från Bleket, men jag har ingen aning vem det är. Men när Johannes sa att jag var Håkans Tös visste iaf några  vem jag var! Idag har vi varit på vift hela dagen och haft det jätte bra. Det regnade när vi vaknade men efter en stund klarnade det upp och vi kunde sitta på "flajan" och köra. När vi kom till Grebbestad lagade vi mat, pasta med bacon och sås. Efter det tog vi en promenad och tittade runt. Sen satt vi oss på ett ställe och lyssnade på en man som sjöng, jätte bra var det! Nu sitter jag under en filt och har tagit på mig lager med kläder! haha, jag blir alltid så frusen. Resten av kvällen blir det nog en film. Antingen "Åke från Åstol" eller "i hennes skor" får väl se vilket humör vi är på! Har iaf laddat upp med lite popcorn! På Onsdag ska nog Jennifer och Filip komma upp och det ska bli jätte trevligt att träffa dem!
Helgen kommer nog alslutas med Hönökonferensten, fast allt händer på vädret!
Men nu ska jag kolla några andra sidor på datorn! Ha en fortsatt bra kväll/ kram Millan!!

Kväll i Smögen

Är fortfarande kvar i Smögen. Igårkväll kom regnet och det har regnat inatt och på förmiddagen. Var ritkigt mysigt att vakna och höra hur det smattrade. Efter frukosten som var något sent runt halv ett, tog vi en promenad till Smögenbryggan. Vi kollade i lite affärer och Johannes hittade en jätte snygg Henri Lloyd tröja. SJälv hitade jag ingenting. Antingen är det bara massa skit eller svindyra kläder som inte är värt sitt pris. haha. Hittade iofs en jätte fin stickad Gant tröja, men idag var jag inte på riktigt shopping humör! Vi gick runt i affärerna och strosade och efter det blev det en räk baguett! mycket gott. När vi hade varit borta i några timmar gick vi tillbaka till båten och spelade yatsy, och för en gång skull gick vi efter reglerna och fuskade inte.
Nu är johannes ute och grillar, ikväll blir det fläskfilé och potatissallad. Efter det går vi nog ner till Smögenbryggan och fikar! Men nu dör snart batteriet! Ha en jätte bra kväll /Millan

Lördag kväll i Smögen!

Just nu sitter vi i smögens fiskhamn och har det mysigt! I
Båtsemestern har börjat och vi har semester! Underbart.
Igår kom Johannes och hämtade mig och vi åkte till Lysekil. Där va de massa folk som Johannes känner så vi var me dem under kvällen. Vi var på konsert och lyssnade på elefant. mycket duktiga, men jag som jobbat en hel dag var lite väl trött. På natten fick man inte sova mycket. Fullt liv i hamnen och det spelades musik till sju på morgonen!
Idag när vi vaknade åt vi frukost och handlade mat i Lysekil, sedan åkte vi ut på en holme och solade hela dagen. Johannes var inte mycket för solningen, men jag är stolt att han klarade av en hel dag. Så nu sitter jag här sönderbränd i ansiktet och Johannes säger att jag ser ut som en kräfta! haha. Har försökt sminka över det med det funkar inte!!
När vi solat hela dagen åkte vi till Smögen, och la oss i hamnen. Där lagade Johannes mat och vi satt och tittade på alla människor! Efter det åkte vi till fiskhamnen där vi är nu. Johannes rengör båten och jag gör iordning mig. SKulle platta håret, men det funkade inte och här går inte att få tag på el! Men vadå! Man är ju på båtsemester, då får man se ut som man vill! Just nu funderar vi på vad vi ska göra ikväll, antingen ska vi träffa johannes "gamla" klasskompisar eller så blir det myskväll med lite film och stearin ljus (och lite godis)
Nä nu ska jag gå ifrån datorn, har ju trots allt semester! hehe. Ha en underbar Lördag kväll! /millan

En underbar kväll!

Jag kom hem från jobbet runt 19;20. Denna underbara sommarkväll. När jag hade käkat mat, (blev makaroner och falukorv) Kände jag inte för att vara inne. Jag åkte ut till Klädesholmen och träffade josse. Vi tog med oss en filt och satte oss ute vid monumentet på klipporna. Det var bara sådär härligt! Klockan var runt halv tio och solen var sakta påväg ner. Vi satt där och pratade en stund. Det var fullt av båtar som åkte förbi, och man hörde folk över hela ön! Det kändes verkligen som sommar!!
Nu ska jag snart lägga mig, imorgon jobbar jag från 10 till 19. En lång dag, men som det är nu trivs jag jätte bra! får hoppas att jag gör det resten av sommaren med. Nu har jag iaf träffat alla som jobbar där, gör härliga tjejer!
Funderar på att kolla på en film innan jag lägger mig! Fast borde nog sova! Nu jobbar jag två dagar till sen är det båtsemester! jippie!! Ha en bra kväll och sov så gott/Millan.

      

Solig Onsdag!

Vad härligt att vakna och se att det är sol! Har legat ute och solat en sund, men blev så hungrig. Så nu sitter jag här och äter kalaspuffar. Idag börjar jag jobba klockan två. så hinner sola och njuta av det fina vädret en stund. Det är typiskt att det alltid ska vara fint väder när man jobbar! haha. Men det "bästa" är att jag knappt ser ut när jag jobbar, så jag kan låtsas att det är jätte dåligt väder! På fredag efter jobbet bär det av på båtsemester. Skulle vara fint i helgen iaf, sen får vi se, hoppas hoppas hoppas på lite fina dagar=) Men det är mysigt att bara vara ute! Vi får det nog bra ändå!
Men nu ska jag lägga mig ute och sola igen! Får hoppas att det blir lite färg! Ha en underbar dag/ Millan

Tavla

Lovade ju att lägga in bilder på min tavla, den har inte torkat helt än, men jag lade den på altanen och tog några bilder. Jag och mamma ska ut och testa lite andra idéer.
Tavlan kanske itne är det vackraste ni sett, men jag är nöjd ändå! Det var ju min första. Lite svårt att se från bilderna hur den ser ut, var så väldigt soligt! Men hoppas att ni kan se lite iaf! /Millan

    Tavlorna är gjorda av cement och ståltråd med virad silvertråd!

trött

idag är jag bara sådär trött! Trots att pappa väckte mig halv tolv. Idag har jag cementat min tavla! Får se hur den blir när den är klar! Kan ta ett kort och lägga ut här då. Sen blev det lite städning och mys. Köpte en vecko revy och blev lite inspirerad av kläder. Gick in på www. asos.com som är en superduper sida.
Har aldrig beställt något därifrån men ska nog göra det snart! Det finns massa fina klänningar till ett mycket bra pris. Man kan även välja kändis så kommer det upp liknande kläder som den kändisen har Mina två klädikoner är Victoria Beckham och Mischa Barton. De lyckas för det mesta alltid klä sig sådär fint! Victoria har de snygga party klänningarna och Mischa kör den gulliga stilen som lyser upp i vardagen. 
 
Jag hittade en mängd fina klänningar, och lite andra kläder på Asos som jag gärna skulle köpa!


     

Fina klännigar, som ni märker gillar jag svart!
Klockan är från storm.