Kväll framför datorn.

Ikväll har jag suttit vid datorn och kollat på allt möjligt, men framförallt inredning. Har länge varit intresserad av inredning och när jag var mindre ville jag bli deckoratör. Inreda "rummen" på ikea, eller andra inredningsaffärer och skyltfönster. Jag hade inte tänkt att flytta hemmifrån än, men det är alltid roligt att kolla hur man vill ha det i sitt kommande hem. Just nu är jag väldigt inspirerad av new england stil då det gäller sovrum. Vitt golv och vit liggande panel. I mitten en säng med härligt bäddsätt från lexington. Kanske en randig fond vägg eller så piggar man upp det vita rummet med kuddar och täcken i olika marina färger. Har även varit inspirerad av att ha ett sjökort som fondvägg. Såg det i en "hus och hem" tidning då det var en annons för "carpe diem"  Skulle även vara fint med en gammaldags takkrona över sängen. Kanske låter "lulligt" men det skulle nog kunna bli läckert. Sedan är det inrednings detaljerna som gör det. Det ska vara mysigt och ombonat men ändå inte för mycket prylar.
 Gör fint rum om du tar bort duken och sänglamporna. och hänger upp en krona över sängen! skulle verkligen kunna bli mysigt!

När det gäller övriga hemmet får det gärna vara lite tuffare med mycket vitt och svart. Öppna ytor med högt i tak. Skulle gärna bo i ett design hus med lite "ny" funkis stil, med vinklar och stora fönster.

 lite såhär kanske=)

Kommentarer
Postat av: Filip

Det där med "stora fönster" har jag också fått höra. Förstår inte varför det ska vara så speciellt. Blir kallare i huset och måste tvättas hela tiden=)

2008-07-20 @ 10:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback