Pyssel!

Gjorde varma jordbuggar med vit choklad förut! Det var mycket gott. Ikväll har jag pysslat (som vanligt) Ska göra en tavla i betong, med ett hjärta av ståltråd i! Svårt att förklara men imorgon ska jag fixa betongen! Får hoppas att det blir bra. Just nu tittar jag och mamma på sommar med Ernst. Han är för härlig!
Johannes sov hos mig inatt, men åkte hem i morse, men nu ringde han och sa att han skulle till Ginneton som ligger i Rönnäng, så jag får träffa honom idag me! Är det bästa som finns!
På fredag eller lördag blir det dags för båtsemester, hoppas det blir fint väder!
Ha en super kväll! /Millan

föresten! två bra sidor om man vill hitta roliga prylar.  

www.inreda.com

www.bluebox.se                              

Där kunde man hitta roliga hello kitty prylar! like!                                                                             


Makrill

Hjälp va längesen jag skrev här! Får aldrig tid på helgerna. När jag hade hämtat mamma och pappa från flygplatsen åkte vi hem och käkade varma mackor! Mamma hade köpt en klocka, halsband och en schal. Tack så mycket motti!
i Fredags had ejag och Johannes en slappar kväll, vi  gjorde hemagjord pizza och hyrde film. Det var en komedi som var jätte rolig! Men Johannes somnade gott i soffan och jag gick titta på den själv!
På Lördagen väckte Alfons oss! Han är för söt. Johannes åkte till soptippen och Alida, Alfons och jag tog bussen till Frölunda torg och köpte en present. Alfons älskade alla rulltrappor och ville helst åka om och om igen. När vi kom hem hade Gill gjort hemmagjorda hamburgare! Det var hur gott som helst!
På kvällen var vi hos Jennifer på arton års kalas! Det blev en lyckad kväll! Hoppas hon också tyckte det! Hon bjöd på god caesar sallad och till efterrätt hade hon gjort choklad panacotta! Mums!!!
Igår åkte jag,johannes,filip,jejja,emelie och Fredrik ut med Fredriks båt Zenit och dörjde makrill! Det var verkligen mysigt och jag insåg att jag var en hejjare på att dörja. haha. Efter några timmars slit, med fika paus blev det över 200 makrillar! så idag när jag kom hem var det makrill, potatis och grädd sås med tomat! Det är min älsklingsrätt på sommaren
Idga har jag jobbat från 06:00 till 14:00 så nu är jag seg i hela kroppen! Funderar på att lägga mig framför teven en stund!

Tänkte lägga ut lite bilder från fisket. (vissa är lite äckliga) Johannes och jag tävlade om vem som vågade ta en makrill i munnen, och jag ville inte förlora utan visa att jag är en ritkig fiskartös så jag gjorde det! haha. men äckligt var det! Men nu har jag visat för Johannes att jag inte är en chicken! haha!!

           
   Jag nuddar inte fisken på bilden med mig och Johannes!!!!

Första dagen på Jobbet

Jag blev verkligen glad när jag kom till jobbet. Det var verkligen trevliga människor och man började prata direkt som om man kännt varandra hela livet! Vi började med att baka bröd och bullar, (färdiga som man har i ugnen) Det var lite småpill med det, sedan la vi upp allt bröd som kommit från farmor gretas och stycken. Sedan gjorde jag räkmackor, köttbullesmörgåsar och sallad! Hela dagen bara rullade på. Jobbade från sex i morse till klockan ett. Andra dagar kommre jag sluta klockan två! Men då har man ju hela dagen på sig att hitta på nadra saker!!!!!!!!!
Klockan tolv var det Lunch dags. Idag serverades det ris/potatis med kyckling, eller en pasta gratäng. Jag fick lägga på maten på tallrikar och ta betalt! Det kändes faktist jätte bra! Visst kändes det som man var där länge, men det var precis lagom länge. Det minsta jag kommer jobba är fem timmar och det mesta nio! Fast mest kommer det vara sju till åtta timmar! Helt underbara tider. Jag kommer som senast att sluta klockan sju på kvällen och tidigst börja klockan sex på morgonen!
Ojj va mycket siffror det var i detta inlägget! Men men, nu ska jag laga mat, är så hungrig, blir nog makaroner och korv! det går så fort! Sedan åker jag till Säve och hämtar mammsen och pappsen! Ha en bra dag=)


Tidig morgon.

Klockan är 05:00 och jag är pigg konstigt nog! Loggade in på msn nu, och då var Nella inloggad! Vi chattade innan jga skulle lägg amig igår, och nu har jag hunnit sova och hon ska snart sova! De är väldigt tufft!
Har väldigt svårt att äta på morgonen, men har iaf druckit ett glas jucie! Får försöka tvinga i mig ngt mer! Skriver sen när jag kommer hem, slutar senast klockan två tror jag!
Ha en toppen dag=)

Trött efter en dags städande

Idag har jag varit väldigt huslig! Har under denna veckan förstått att det är mycket att göra om man har ett eget hem! Det är roligt på ett sätt, men jag föredrar nog att bo hemma ett tag till! Jag vill att det ska vara fint när mammsen och pappsen kommer hem. Så idag har jag dammsugit huset, plockat iordning, handlat, vikt tvätt, slängt tidningar och massa andra grejer. Patrick kom hem från jobbet och undrade om jag kunde fixa amt, fast idag orkade jag inte det. Det fick bli pizza idag igen. Hjälp vad man äter när man går hemma! Idag tog jag en Tjörns special barnpizza, fast orkade inte hela så det får bli lite till kvällsmat iastället!
Var hemma hos farmor en stund idag och pratade, sedan åket jag ut till klädesholmen för att se om josse jobbade. Hon var ledig men Linda J jobbade! Har inte träffat henne på jätte länge, så d eva trevligt att ses. Vi bestämmde att vi skulle ses någon gång snart och bara fika eller ngt! På bojen (ica) var min kusin Linus och jag gick med honom hem för att låna en film, kommer inte ihåg vad den hette, men det var en romantisk komedi! Imorgon börjar jag jobba klockan sex så jag ska snart lägga mig. Köpte en påse med godis (onyttigt) men det kan vara gott det med. Nu längtar jag faktist efter mamma och pappa! Ska bli skönt att träffa dom. Fast jag åker till Fiskebäck i helgen, men vi ses imorgon iaf! Nä nu ska jag hitta på ngt annat! Ha de så bra=)=)

Kalaspuffar och radiocity

Godmorgon godmorgon! Hade tänkt att gå upp tidigt idag, men orkade verkligen inte, Sovit ensam hemma inatt, och det är bland det värsta jag vet! Som tur var sov muffins hos mig. (katten) Igår kom Linda till mig på eftermiddagen. vi fikade och satt och pratade en stund. Hon hade med sig en present till mig, en bok med massa pyssel tips! Tack så mycket! Blev jätte glad! Efter fikat åkte Linda hem och övade på teori, själv kollade jag på allsång på skansen och fixade lite mat.
Min snälla kusin Linus laddade hem "ps i love you" till mig. Linda kom tillbaka på kvällen och vi kollade på filmen. Alla jag hade hört sa att filmen var jätte bra! Men i början av filmen tänkte jag "hur kan de tycka att den var bra" Fast den blev verkligen hur bra som helst!
Imorgon ska jag hämta mamma och pappa på Säve! Ska bli mysigt att träffa dem igen, men en vecka går väldigt fort! Hoppas att de har haft en toppen resa och blivit lite bruna!
Nu Ska jag städa här hemma! skriver väl sen igen=)
    Fick äntligen lagt över bilderna från telefonen. På Dessa bilder ser ni boken från lina, lilla Elias och jag från mjölkriget!!

Mellis

Kom hem från Almölivs för en stund sedan, Fått en rundtur vart allt ligger, fixat kläder och koder för dörrar! Så nu är det bara att sätta igång! På Torsdag ska jag dit på bakkurs och börjar 06,00. Ska bli skönt att komma sig upp på morgonen! Men det som är positivt är att man slutar tidigt och har hela dagen på sig att hitta på saker=) Jobbet kommer mest bestå av bakning, vilket jag tycker är roligt=)
Åkte till Stenungsund efter Almölivs och köte en mascara. Träffade Linda på bussen i morse, då hon skulle till körskolan i Stenungsund,
 så jag ringde henne och tänkte höra om vi skulle fika eller ngt när hon var klar, men hon svarade inte.
När jag kommit halvvägs hem fårn Stenungsund ringde hon och hade precis kört klart. Men då var det försent att vända! VI ska ses sen iaf! Funderar på att göra varma jordgubbar med vit choklad! mums!

Har nyss tagit bort middagsdisken, lagade makaroner och falukorv idag! Min älsklingsrätt, eller en av dem.
Funderar på att sätta mig framför tv:en å bara slappa en stund, är så trött. =) Ha de så bra så länge!


Lycklig

Idag vaknade jag tidigt! redan halv sju. Jag åkte med johannes till chalmers och tog en buss till hjalmarbranting. Var så sjukt trött och fick inte i mig någon frukost, så jag köpte mig en fanta och drack så jag inte skulle bli åksjuk på bussen. Fast magen mår ju inte direkt bra av att starta dagen med kolsyra. men men.:P
idag känner jag mig bara sådär glad! Jag satt i bussen och kännde mig lycklig för att ha en underbar familjj, pojkvän och vänner!
Nu ska jag snart åka till jobbet och fixa kläder, sen blir det kanske en stur till Stenungsund, måste köpa en mascara! Sen måste jag städa innan mamma och pappa kommer hem, blev sjukt smutsigt på midsommarafton efter alla kräftor!
Linda skulle nog komma förbi ikväll! Så det blir riktigt kul!


En bild på mig och Linda för lite mer än ett år sedan

Måndag Eftermiddag

Sitter här och har ätit lite bulle. Är så gott med nybakta bullar! Alida var ritkigt dudktig, jag gav upp bakningen och satte mig vid datorn istället. FIck mitt schema inför sommaren, men som vanligt är det ju alltid ngt som inte stämmer. men men.
Jag och Alida hade ett mjölkrig förut så vi var helt mjöliga båda två! Får nog dammsuga lite innan Gill kommer hem;P
Johannes har fortfarande inte kommit hem, och jag hör på radion att det är massa köer på Älvsborgsbron som vanligt.
Hittade en bild på Johannes från hans femton års dag! Han va så söööt där=) hihi
Men nu kommer snart Johannes hem och lagar middag till oss, det ska bli gott=)

Måndag i Fiskebäck

Oj har inte fått tillfälle att skriva på hela helgen därför blir det nog ett långt inlägg. (om jag kommer ihåg allt jag gjort) hihi. På midsommarafton började jag med att handla det sista inför kvällen. Det var ju inte det roligaste vädret direkt. När vi kom ut från affären började det att stört regna, vi åkte ner till Rönnängs brygga och där var det rena cirkusen. Alla sommargäster väntade på färjan och de sprang fram och tillbaka och var helt blöta. Vissa hade papperspåsar som gick sönder i botten och det var ritkigt roligt att sitta i bilen och kolla på alla. Efter midsommar lunchen åkte jag och Johannes till Klädesholmen på midsommarfirande runt stången. Som tur var hade solen kommit fram och det brännde riktigt på oss.
Sedan åkte vi hem och gjorde i ordning oss.
Vid sex tiden kom Jennifer, Filip, Emma, Emelie och Fredrik. VI började med "fördrink" cider med is och jordgubbar, och tiltugg,(melon och fetaost) Efter det var det dags för maten. Vi åt och åt och åt=) Kräftor, bröd, aoli, tsatziki, sallad och melon. Efter maten var vi proppmätta och jag tog med mig tjejerna på promenad runt i Rönnäng.
När vi kom tillbaka hade killarna diskat och dukat fram fikan och min älskling hade gjort iordning kakfatet (Du är för söt=)
Efter kaffet gick killarna på promenad och vi tjejer bäddade "sängarna" inför natten.
Resten av kvällen satt alla och pratade, kollade på film och bara tog det lugnt. Men vi somnade inte fören vid tre på natten=)


På midsommardagen vaknade alla tidigt. och jag fixade frukost! Efter frukosten åkte killarna runt på Tjörn och kolalde på båtar och vi tjejer åkte till skärhamn och tittade i lite affärer. Vi köpte nybakade bullar på Nordevik och satte oss på bryggan i solen och fikade och pratade.
Lunchen bestod av Pizza. Gott!! På eftermiddagen åkte Fiskebäckarna hem och jag och Johannes lade oss och vilade en stund. På kvällen åkte vi hem till min morbror Peraste. Mina kusiner var där och mitt kusinbarn Elias. Han var sååå söt=) Somnade i min famn, men det blev så tungt så jag fick ta på mig en bärsele så han hängde på min mage! Var hur mysigt som helst.
Sedan blev det en tur till Stenungsund med Matthias och Hanna.
När vi kom hem bäddade jag och johannes ner oss i soffan framför en skål chips och kollade på film "noll tolerans" hette den tror jag=) Jag somnade som vanligt, men den var nog bra ändå.

På Söndagen Vaknade vi runt tre! Haha, Hade vaknat och somnat om, men vi gick inte upp fören tre. Patrick hade lagat Kyckling och pasta till oss! Var jätte gott. Senare på eftermiddagen åkte vi till Fiskebäck. Det var världens regnoväder, så vi hyrde en film och hade en slappkväll=)

Nu sitter jag i köket hemma hos familjen Claeson. Jag och Alida bakar bullar och Johannes är i Skolan. Han undrade om jag kunde städa hans rum, men vi får se hur det blir med den saken! hehe.
Men nu ska jag hjälpa Alida=)

Midsommarafton

Igår när jag skulle lägga mig blev jag verkligen överraskad! Johannes sa att han hade köpt en midsommarpresent till mig som låg under kudden. Och när jag lyfte på kudden låg det en klänning från victoria´s secret. Blev helt överlycklig! Har önskat mig den jätte länge!!!
Idag var de väl inte det midsommarväder man önskat sig, men vi får det nog bra ändå. Hade tänkt att åka ut till Åstol nu på dagen men tror nog att vi stannar hemma. Fiskebäckarna kommer iaf runt 18,00 om de hittar hit=)
Nu ska jag snart åka ner till affären och hämta bröd och jordgubbar jag beställt.
Mamma ringde inatt och sa att de kommit fram! Skönt att resan gick bra! Det var tydligen väldigt varmt trots att det var mitt i natten=)
Johannes sover fortfarande och kommer nog göra det en stund till. Själv vaknade jag runt sju, men kunde som tur var somna om igen!
Men nu blir det nog lite frukost för min del, ska bli gott!

Kväll före midsommarafton=)

Idag blev det inte så lugnt iaf! Började dagen med att diska, efter det städade jag hela huset och hände tvätt! Har knappt haft en lugn stund på hela dagen! Men det kan vara bra det med, så man slipper bli rastlös. Fick ett jobb idag=) från vecka 29 till 33 på Almölivs i cafet. Det blir nog prima! Men först ska jag ha en härlig ledighet.
Var på kalas hos kusin Linus med. Det bjöds på god smörgåstårta, äggost och tårta. Ett riktigt kalas.
Nio ikväll gick mamma och pappas plan till Barcelona. Får verkligen hoppas att resan går bra och att de får en härlig vecka. Såg att det skulle vara sol varje dag så de kommer nog va bruna och fina när de kommer hem=)
Ikväll har jag och min älskling varit på tuveslätt och kapat björkar. Hela bilen blev full av måde grenar och äckliga kryp. Försökte hitta prästkragar kcså men det fanns inte så många, så vi tog några i johannes mormors trädgård. (tack så mkt=) Johannes gjorde en fin midsommarkrans till mig! Får inte hoppas att den hinner vissna.
I morgon runt klockan sex kommer Jennifer, Filip, Emma, Emelie och Fredrik. Det kommer bjudas på kräftor och tillbehör till huvudrätt och lite smått och gott. Kul att alla ska sova över också! På lördag blir det en guidad tur på Tjörn så de får se hur jag bor. Men nu vill jga sova! Längtar till morgondagen.
Patrick och Johannes kollar på en film, men jag vill nog bara lägga mig=) hihi. Nattinatti!!
  Bilder på mig och mamma när vi var i Stockholm!

En härlig sovmorgon

Jag somnade som en stock igår och idag blev det en sovmorgon. Fast det var väl inte den goaste natten, Har drömmt så mycket konstigt! hehe.
Fotbollen igår var ju usel, så jag bakade en glasstårta istället. Får hoppas den smakar bra=)
Idag ska jag bara ta det lugnt. Dammsuga lite, handla lite inför imorgon och plocka lite blommor. Ikväll kommer Johannes=) Har inte sett honom sen Måndags morgon och då var jag inte så vaken. Så det ska bli riktigt mysigt att träffa honom. Just de! Jag ska på 20 års kalas hos min kusin idag med! Det får man ju inte glömma. Det ska bli roligt, att träfa lite släkt.
Jag hälsade på mitt kusinbarn Elias igår. Hjälp vad söt han var! Så himla snäll var han! En liten Stockholmspojk som var på besök=) hihi.
Men nu ska jag Diska lite=( (Hjälp vad huslig jag bilvit)

Mycket att göra!

Vaknade precis av att mobilen ringt i en timma, men jag orkade inte gå upp. Idag har jag mycket att göra. Först blir det lite ärende sedan blir det kungälv + Biltema med min bror, efter det ska jag hämta mamma på jobbet, sedan ska vi handla lite saker inför midsommar och åka och hälsa på mitt "nya" kusinbarn Elias.

Seanre Blir det Fotboll och bakning. Ska baka en glasstårta som va ska äta på midsommar.Oj får verkligen hoppas att jag hinner med allt idag=) Nä nu måste jag skynda mig, Patrick väntar och blir inte glad om jag är sen! hihi..

Försökte hitta en bild på Putte. Men hittade den här på oss när vi var små=)

Tisdag kväll

Idag har dagen gått väldigt lånsamt! Började med att städa mitt rum, och de behövdes kan jag säga! Efter det har dagen flytit på hängt tvätt, fixat mat, planerat lite inför midsommar och småätit. Varför går man i skåpen och rycker hela tiden när man är ledig.? Usch känns som hela magen pöst upp. hehe. Får nog börja med lite nya matvanor=)
Ikväll var jag barnvakt åt Cornelia och Ludwig. Cornelia pysslade och gjorde smycken och Ludwig kollade på luftens hjältar. Vi åt choklad och drack cocacola trots att det bara var tisdag. Sedan tittade vi på Happy Feet. Den är så himla söööt! Måste låna den nån dag för vi hann aldrig se klart på den!
Innan jag lägger mig ska jag bädda nya sängkläder=) Det kanske blir ngn film med. Är alltid mysigt innan man lägger sig. Men min dvd krånglar lite nu, så man hinner nästan bara se halva filmen. Nä nu längtar jag till Fredag! att få träffa alla härliga kompisar och min lilla Hannes. Saknar dig=)
Men nu får jag skriva mer i morgon, ska upp tidigt och fixa lite saker. Ursäkta mina stavfel men har inga glasögon på mig! haha Nattinatti..

Tisdag

Idag hade jag klockan på ringning men kom mig inte upp ändå. Det är så gott att bara ligga kvar och "moja" som jag kallar det. Idag blir det nog en städdag, trots det fina vädret. Men mitt rum behöver verkligen en rejäl röjning. Har bara slarvstädat de sista gångerna, och ska jag ha gäster på fredag behövs det rensas så ingen får ett astma anfall.=)
Ska laga middag för familjen idag med. Har inte riktigt kommit på vad jag ska hitta på. Kanske paprika och fetaostfyllda panbiffar eller så blir det ngt helt vanligt. Det är alltid roligt att laga mat, men eftersom alla ska jobba blir det jag som får ta disken med och det är ju mindre kul. Jennifer messade mig nyss, hon är bara för härlig! Glad att jag lärt känna alla dessa härliga folk. Ska bli så kul att dom kommer och hälsar på mig med. Tänkte visa dem Tjörn på lördag och då får vi hoppas att det blir soligt så vi kan åka ut med båten
.
 
Hittade en bild på mig och Johannes från förra midsommar. Då vi "tjuvade" blommor och gjorde en midsommarkrans som var lite för stor och blev ett halsband istället.
Nä nu måste jag städa!!

Mysdag

Idag har jag pysslat inför midsommar! Att pyssla är nog det bästa jag vet! Det är avkopplande att bara ta fram pyssellådan och låta fantasin ta över. Jag gjorde servett ringar av silvertråd och det blev faktist ganska bra. Sen har jag bakat ristoppar och hemagjord kola. Ristopparna blev bra, men kolan blev nog för lös, får se när den stått kall en stund. Dagen har på ett sätt gått väldigt fort men på ett annat sätt långsamt. Har hunnit göra så mkt=) Fast sånna dagar är ju bra! Satt här och tänkte på min underbara pojk och precis då ringde han. Kan inte förstå hur någon människa kan göra en så lycklig! Du är bäst Johannes!! Nu ser jag fram emot semestern vecka 28, kommer bli så mysigt. Får hoppas att Filip är ledig och att Fredrik vill gå me även om det kan tänkas börja regna. Men nu funderar jag på att kolla på en bra film, fast har ju sett alla filmer tusen gånger om. Men men skriver imorgon igen!=)


    På Studenten den 5 juni. Det var en rolig dag det älskling!

Helgen

Jag Älskar verkligen regn! eller de är iaf mysigt. Idag åkte jag hem från johannes och körde in i ett riktigt regnoväder. Jag stängde av musiken och bara lyssnade på rgnet som smattrade, riktigt mysigt!
Helgen har avrit toppen trots sena nätter.
I fredags drog ett härligt gäng in till stan och fikade på franks. ( Jag, johannes, Jennifer, Filip, Emma, Emelie och Fredrik)
Senare på kvällen åkte jag, johannes, fredrik och emelie hem till johannes och kollade på film resten av natten.
På Lördagen vaknade vi sent och efter middagen åkte vi och hälsade på ALfons och Vilgot. Jag och johannes tog med oss Alfons ut och vi käkade hamburgare, fiskade krabbor och hade en toppen dag. PÅ kvällen åkte "gängen" till bergakungen och såg "Brudens bästa man" eller ngt i den stilen. Den var faktist jätte bra! Kanske inte den bästa film man sett men den var härlig. Sedan åkte vi hem till Johannes och kollade på fler filmer. Ännu en lååång natt.
På Söndagen skulle Johannes upp och spela trummor i kyrkan, men jag var för trött och somnade om. Det blev en slapp dag i regnet och det enda vi gjorde var att åka till Biltema.
Men nu ska jag planera lite inför midsommar, kommer bli riktigt kul!!!

    

Här var den Härliga skaran


Mig

Då var det Första gången man skrev här. Har inte riktigt kommit på hur man gör men får hoppas det går bra ändå. Idag var det sista skoldagen för denna terminen och i morgon är det skolavslutning. Ska bli skönt med sommar nu. Sen är det bara ett år kvar tills det blir min tur att ta studenten. Får hoppas att året går fort. Snart är det Sverige- Grekland i fotboll och det får man ju inte missa. Funderar på att fråga farmor om hon vill komma hit och titta, hon är en riktig sport nörd.
Men nu var det färdigtskrivet för min del.