neej

Nu på morgonen har jag varit duktig och städat och gjort fint! Men jag råkade dammsuga upp mitt favvo örhänge=( typiskt. Men då är det bara att köpa ett nytt! Nu tänkte jag fixa ordning mig lite, och sedan drar jag in till stan! kramkalas!

Godmorgon

Godmorgon! Usch va jag är trött. Somnade inte fören närmare två igår. Idag är det tänkt att dammsuga huset och sedan blir det lite ärenden innan jag drar vidare till Fiskebäck! Men nu måste jag börja städa om jag ska hinna i tid! Hoppas ni får en trevlig dag! Kramkram

Vackert är allt som ses med kärlekens ögon. av c. Mortgenstern. Vackert att tänka på under dagen!

msn med älskling

Sitter här och skriver på msn med min älskling! Jobbigt att det inte går att ringa när man känner för det. Och när man pratar i telefon är det så fördröjt att man blir galen. då är det bra med msn! Lite opersonligt kanske, men det är ju ändå min lilla gliis som sitter vid en annan burk ute till havs.. Kvällen till ära bestod av kladdkaka och mys. Josse kom hit vid åtta och vi kollade på den nya irene huss filmen (eller hur den stavas) och åt camillas otroligt kladdiga kladdkaka! Men god var den. Nu ikväll har jag gjort klart mitt arbete i retoriken och suttit och kollat på prylar. Hittade en hel del från juicy couture. Massa fina smycken har dem! och ett par söta boots som skulle passa idag!! Lite bilder kommer. Ha en bra natt!! Kram
   
Bootsen, örhängen och ett par tofflor. Synd att de inte fanns i min storlek bara=( Natti!

Myspys!

Tjohej! Idag har jag haft en mysdag hemma hos min moster där min kusin och kusinbarn var på besök! Tack för en trevlig dag! Väl hemme skrev jag klart mitt tal och snart kommer min vän och goa klasskompis josse hit! Blir lite film och mys! Förlåt att jag inte har några roliga bilder, men måste ladda kameran! Ha det bra, så skriver jag kanske sen igen=) kram

nej=(

Idag hade jag verkligen tänkt gå upp tidigt, men jag bara snoozar vidare hela tiden. Inatt hände det mycket i mina drömmar. blev biten av en stor äcklig orm, men min älskade johannes räddade mig innan ormen åt upp mig! haha. Inte ritkigt klokt va man kan drömma konstigt. Idag måste jag verkligen ta tag i pluggandet! Känns tråkigt att lägga ner tid på lovet för att plugga! Men ibland måste man! I helgen får vi se vad som händer. Blir kanske en tur ner till fiskebäck!=) Vaknade iaf idag av att min älskade petronella ringde! Hon hade varit på ansiktsbehandling och ville göra mig lite avundsjuk! Men trevligt var det att prata med henne iaf! Men nu hade jag tänkt att göra iordning mig! Har gått runt i pyamas och mys kläder hela veckan! fy skäms!! hihi. Hoppas ni får en underbar höstdag!! Kram!
 är sugen på att åka skridskor!!

gäsp

ojj vad jag är trött nu!! Idag har jag egentligen inte gjort så mkt men dagen ahr rullat på. Jag har pysslat (ovanligt) städat, hälsat på farmor, pluggat och kollat på tv. Idag bestod tv tittandet av bonde söker fru och Lelilas fest! Nu ikväll har det blivit lite plugg. Ska hålla ett tal om fiske är det tänkt. Så då passade jag på att maila lite frågor till min fiskande pojkvän! Kan inte bli bättre. Tack för hjälpen igår föresten!! Imorgon måste jag verkligen sätta igång med historia pluggandet! inte klokt vad fort lovet går! Men ska nog hinna ändå. Är bara skönt att vara hemma och gå runt med myskläder!
Hittade två flummiga bilder på mig och min underbara vän Jennifer! Du betyder jätte mycket för mig! Vi har så roligt ihop! Tack för att du förgyller mina dagar!!
  Ibland kan man ha roligt med lite kartong=)

goos

Muffins är så gosig så jag blir tokig. Hon går på tangentbordet och ställer sig framför datorn och försöker få min uppmärksamhet. Allt för att jag ska klia henne. Men då jag kliat henne i hundra timmar tycker jag att det räcker. Men hon är för söt och det är mysigt att alltid ha en kompis hos sig. Ja, för hon är verkligen som en kompis. Vart jag än går i huset hänger hon efter och vill vara med mig. Fast så fort mamma kommer hem "springer" hon fram till henne. Men När min kära Johannes inte är hemma brukar hon få sova  hos mig. Men de får ni inte säga högt! hihi. Johannes tycker inte så bra om min lilla katt men då brukar jag säga "hon fanns faktiskt i mitt liv först" hehe. Det är nog det man vill höra från sin flickvän! ojdå, mycket jag skrivit om min lilla mögelskrutt. De e så jag kallar henne för! Idag var det plugg som gällde och jag skrev hela sju sidor socialpsykologi! Faktistkt ganska spännande ämne. Efter det tog jag en promenad och sedan hälsade jag på farmor som kommit hem från sjukhuset. Hon var faktiskt pigg idag men jag hälpte henne att vattna blommor, koka kaffe och fixa lite mat. Tycker verkligen om att vara hos farmor och jag märkte att hon blev glad när jag kom. Men när jag skulle hem lovade jag att komma tillbaka imorgon! Härligt att kunna glädja sin farmor bara genom att hälsa på. Efter det var det en tur till stenungsund och sedan hem till mammas vänninna chatrine. Hektisk dag, men jag har fått gjort mycket! Har gjutit ljusstakarna så i morgon hoppas jag att de e klara! Men nu ska jag plugga lite igen, är pigg och sover hellre än längre stund imorgon! Kramkram!!

nööjd!

Jag är verkligen nöjd! Blivit klart med mitt psykologiarbete nu! Blev nästan sju sidor! Var verkligen ett spännande ämne att skriva om!! Nu funderar jag på att ta en cyckeltur och efter det middag! Funderar på att köpa garn idag och sticka en gosig halsduk! Ska föresten skriva ett argumenterande tal idag. Har ni något förslag på vad jag kan skriva om? Har fortfarande inte kommit på ngt!  Men nu, gå bort från datorn en stund! Ha det prima=)

Godmorgon!!

Tjoho! Stolt över mig själv! gick upp innan klockan nio! Nu är det plugg som gäller! Ha en bra dag! kramkram!


Höstlov

Tjohej mina läsare. Har inte bloggat på ett tag, men ägnade helgen åt min lilla prins.
i Fredas var vi ett gäng med kompisar som kollade på film och hade det trevligt.
På Lördagen åkte jag johannes alida och alfons till Lerums badpalats och hade en mysig dag! Alfons var så trött att han somnade i påväg hem. På kvällen blev det fika med goda vänner. På söndagen var det middag med johannes mormor,morfar och farmor och farfar. På kvällen var jag och mamma på gospel konsert och efter det hem. Johannes åkte ut och fiskade igår och jag saknar honom redan. Men nu har han varit hemma ett bra tag, och när han sedan kommer hem kommer det vara fullt upp med lägenheten! Roligt=)=)
Just nu sitter jag och "äter" en pressad apelsin. Vaknade halv ett idag, men hade världens migrän så stannade i sängen nästan hela dagen! Efter det blev det plugg och design simon och thomas med mamma. Snart väntas PRISON BREAK!!!! Me like.. Imorgon är det socialpsykologi och retorik som gäller. Resten av veckan får vi se vad som händer. Kan vara skönt och bara få plugga så det inte blir så mycket sen! Ha det superduper=) kramkram!!
Lite flummiga bilder från helgen!
    


Överraskning!!!

Tjohej!! Kom precis ut från duschen och äter en chokladboll och dricker sodastreamad lime dryck! Skulle nästan vilja prova att sodastreama oboy! hehe, verkar lite roligt. men men.! Kom nyss hem från en föreställning som gick prima! Jennifer, å nella hade pratat om att komma men fick förhinder. Jag tänkte lite för mig själv att de säkert lurade mig, men jag såg aldrig några och föreställningen började. Tror ni inte då att Jennifer, emelie, alida och Petronella sitter på sista raden och vinkar glatt?!! var verkligen jättekul att de ville ägna en kväll till att komma och se på mig! Tack tjejer! Blev verkligen göra glad!!! Imorgon ska jag träffa min underbara pojke! Längtar! har inte sett honom sen måndags morse, och på söndag åker han ut på fiske!
Har lite nya pysselprojekt som jag tänkte dela med mig av. Tänkte gjuta ljuslyktor med hjälp av pet flaskor och bullformar. Har även ett annat litet tips på om du vill göra något fint utav dina konservburkar och överbliven tapet/papper.=)
  
Ha en fortsatt trevlig kväll! nu ska jag packa ner lite kläder inför helgen! kram!

stå ut!

För att orka vardagen måste man ha ngt att se fram emot. Just nu ser jag fram emot morgondagen då vi spelar vår sista föreställning! Ska bli skönt när det är över! Ikväll är det vår sista kvällsföreställning och jag hoppas att den går bra! En dag kvar sen lov! I helgen hoppas jag på att få träffa min prins innan han åker iväg på de sju haven! Va kul igentligen att man har saker att se fram emot!! Just nu är jag rätt trött på skolan och en del andra saker som har med skolan att göra! Men då ser jag bara fram emot studenten. sju månader kvar! Bara man får gjort höstterminen nu så e de bara en termin kvar! Föresten blir detta mitt sista höstlov på skolan. Visserligen kanske man kommer ha det om man pluggar vidare med! Fast då lever man nog en helt annan vardag! Mysko när man tänker så! ihhi. men snart kommer josse och hämtar mig! hade tänkt lägga ut bilder på lite mysiga pysseltips men det får bli senare. nu, tillbaka till skolan och ge sitt bästa!! Ha de bra!! kramkram!!

seegt!

Tjohej! Har nu suttit och pluggat Historia hela eftermiddagen! Men jag fattar fortfarande ingenting. Har ont i nacken, armen värker jag blir arg på mamma och allt känns bara skit! Men plötsligt känner jag att 25 öringen faller på plats! Kanske ha rjag börjat förstå rätt! Härlig! Dagarna framöver får det bli plugg av psykologi och retorik. sen får det  bli historia hela lovet!! Om det finns någon av er som läser min blogg och som är duktig på historia (kallaskriget) snälla, bjud hem mig på en fika och förklara allt för mig! Eller så står jag berädd med kaffe på och kaka i ugn! Behöver all hjälp jag kan få! hihi.
Usch varför ska man bli på dåligt humör när man inte förstår? hehe. Mamma kom hem från jobbet för en stund sedan och frågade "millan, kommer det något bra på tv ikväll?" och arg som jag är ropar jag "det skiter jag i!!" Men nu när jag börjat förstå känner jag mig lugnare och bad min söta mamma om ursäkt, fast hon hade inte ens tänkt på att jag svarade henne så! :P Hon är för söt min lilla mamma! och det var mysigt att få luncha med henne idag! 
Fy vad härligt det är med en go familj och härliga vänner! Igår pratade jag en låång stund med min kära bror, är så roligt att höra vad som händer med honom och hur det går för honom! En annan rolig sak som hände igår/inatt var att det kom världens oväder. Jag höll för öronen och lade kudden över huvudet och hoppades på att ovädret skulle försvinna! plötsligt hör jag någon komma in i mitt rum och säga "camilla" och jag vack till och hoppade tre meter högt! Då stod mamma och pappa där och sa att jag skulle komma och titta på de stora hagel "flingorna" som vräkte ner! De trodde att jag låg i mitt rum och var rädd för blixten, precis som när jag var liten! Verkligen härligt att veta att det finns folk som bryr sig om en, varesig det handlar om något stort eller litet.
Måste bara nämna att jag är så glad att jag har Johannes! Du gör verkligen mig glad hjärtat!=)
Men nu ska jag köra ner till affären och köpa kakao! Blir chokladbollar på menyn ikväll! kramkram!

Luncha

Tjoho! Idag är jag hemma från skolan vilket kan vara skönt ibland! Var på vårdcentralen på förmiddagen för kontroll av min mage! Efter det rullade jag vidare mot skärhamn där jag åt lunch med min mamma och chatrine! myspys. Jag och mamma delade på vår favvo pizza, iztanbul eller hur det nu stavas! Efter det tog jag en tur hem till Cornelia och kollade på barbie film med henne! Tittade även i leksakskatalogen och hon pekade på allt hon önskade sig.
Nu borde jag plugga, men har absolut ingen lust, speciellt inte när datorn seegar så!=( Men någon nytta måste det bli! Ha det så bra så länge!
Bilder på en laptopväska och datormus jag vill ha!!
 


regn regn och regn

Många tycker inte om hösten då det är regn och rusk! Men det gör jag!! Det finns inget mysigare än att sitta inne och höra hur det smattrar på fönstret! Skoldagen idag var seg som den alltid är på tisdagar, men jag sprang iväg lite tidigare och åkte till Kungälv och hälsade på min farmor! Hon modde bättre och får nog komma hem imorgon! Skönt!! Hon är verkligen go min farmor!! Till middag blev det mc drive på donken vilket inte alls smakade gott idag, har nog börjat tröttna på all denna snabbmat! hehe. På vägen hem ösregnade det och jag såg nästna ingenting, var faktist läskigt! =) Nu har jag precis ätit ost,skink och broccoli paj! Synd för dig Johannes att du inte är här!!!! Ska nog dra mig in i mitt rum och titta på lite tv eller nån film. Mamma har lite gamla arbetskompisar hemma så då håller jag mig undan! hihi. Kramrkam!!

Tisdag eller Onsdag??

Ojj trodde det var onsdag, men kom just precis på att det var tisdag. Jag som ville ha onsdag då jag har min rommerska bågar dag! hehe. Igår efter att jag ätit en god måltid tackos åkte jag och mamma och lekte lite med mina små söta kusinbarn, Cornelia, Ludwig och Ellen. När vi kom hem var det tv som gällde, design thomas och simon eller va de nu heter. Fick sån inspiratin så efter det försökte jag göra lite höstmysigt i mitt rum, och lyckades faktist väldigt bra=) Sen var det ju dags för prisonbreak!! Men trött som jag var "råkade" jag somna och vaknade av att telefonen ringde. Då hade jag missat halva programmet! hehe. varför ska de gå så "sent" på tv? =). Älsklingen ringde iaf men jag kom inte ihåg va han pratade om, jag var så lååångt borta!
Föresten så pratade jag med min goa vän Jennifer igår också! Tycker verkligen om dig!!
Idag är det skola som gäller, och vi har inga föreställningar utan bara "vanliga" lektioner. Kan vara skönt det med. Efter skolan tänkte jag åka in till Kungälv och hälsa på min farmor som ligger på sjukhuset! Hon fyller år imorgon=) Grattis min goa farmor! Men nu ska jag fixa ioordning lite saker! Hoppas ni får en underbar dag!! Kram Camilla!!

Höstrusk!

Hej kära läsare. Sitter här i höstrusket och myser, skönt att man får vara inomhus!!
i Fredgas kom min Johannes hit och vi åt hummer tillsammans med mina föräldrar! mums. På lördagen var det kördag i Betania med alla goa vänner från Fiskebäck och efter det konsert på kvällen! Är underbart att få sjunga i kör då man hör alla olika stämmor! Like. På söndagen var det föreställning där mammsen pappsen och Johannes tittade förbi=) kul att visa den för er med!! Efter det åkte vi hem och fikade och gjorde broccolipaj, Johannes favorit. Idag var det skola igen! Alla andra på skolan var lediga förutom vi esteter=( segt men kul när man väl kom dit. Hade två föreställningar som gick bra och nu är det bara fyra kvar. Börjar bli lite trött på det, fast samtidigt är det göra kul!!!
Åkte till hemmakväll me tjejerna och köpta godis som vi smaskade i oss efter lunch! Alltid gott med lite sött efter maten. Sedan var det dags att åka hem från skolan 0och när jag kom hem var jag helt slut. Fastnade framför ett gammalt top model avsnitt och pysslade lite! Älskar verkligen att pyssla! Speciellt då det regnar ute! hihi. nu ska jag ner till affären och köpa mat! Blir tackos ikväll!! Föresten!!!!! PRISON BREAK börjar idag!!!! Lycklig! hehe. men ha det bra så skriver jag kanske sen igen! kramkram.
Kommer en bild på dagens pyssel!!
  Ser lite skev ut! Men ändå, hehe!! Gjord av virad silvertråd!

snaaaart helg=)

Tjohej mina kära läsare. vem det nu är som läser min lilla blogg. Skicka gärna en liten glad kommentar från dig så jag vet att just du hittat till min blogg! Idag var  det skola och vi hade två föreställningar som gick prima=) Känns alltid segt på morgonen när man ska dit, fast då man väl kommer dit kblir allting jätteroligt! Kom hem runt tre idag, vilket var skönt! Nu sitter jag här och är mega hungrig får nog fixa lite mat. Ute är det regn och rusk och jag hade gärna velat åka iväg till värmen? Någon som kanske vill åka med mig? Satt och kollade på resor förut och man kan få en ruskigt billig restresa. Me like!! Hade gärna åkt till gran canaria! men men får se hur det blir framöver!
Idag var det tänkt att gå på promenad med Josse w men i detta ruskiga vädret är det bara mysigt att sitta inne. Kanske pyssla med något?=) Men måste verkligen fixa ngt att äta nu! Ha en fortsatt bra dag! /Camilla

Kör

Hejhej! Många undrade om inlägget igår, är ingen fara! ibland är man bara lite trött på saker som sker=) Idag vaknade jag utvilad och har varit pigg hela dagen! =) Började dagen med svenska och slutade med litteraturhistoria! Var en helt okej dag! Skönt att inte ha teater varje dag. Onsdagar då jag alltid äter rommerska bågar!! gottgott! efter skolan åkte jag till fiskebäck där det var kör! Hur kul som helst!! Men nu ska jag och Johannes mysa lite framför en film!! hihi. imorgon väntar det två föreställningar! Kul!
Föresten gjorde jag och Nella gör goda våfflor=) ha det jättebra!! Kramrkam!!

why

Falskhet, är det ordet som beskriver dig.
Barnslig, är så du är,
ondt,
är sånt du gör.
Skärp dig, är det jag vill säga dig.

ibland orkar jag inte detta, försöker vara trevlig och glad, fast jag engentligen bara vill skrika så du förstår. Man gör inte så som du gör!  vi  tycker men  vågar  inte säga. Varför? känns det bättre? "Det du vill att andra ska göra mot dig ska du också göra mot dem." Kanske vill du att jag ska göra likadant tillbaka? Men det gör jag inte! Jag ber till gud,att det är tragiskt att någon ska behöva bete sig så. Jag tycker synd om dig att du måste vara så bara för att du ska må bättre. Det kommer du aldrig göra om du fortsätter. Därför ber jag till gud att han ska hjälpa dig, så både du och människorna i din omgivning ska må bättre!

Du som förstår..förstår, annars inte! Vill bara skriva av mig!
W.W.J.D.?? Tänk på det, för det gör jag!


såå trött

Hjälp vad längesen det var jag skrev här! Har lixom bara inte fått tid! Just nu är det full rulle i mitt liv! usch, hinner inte med någonting! Kan berätta om helgen. Fredagen spenderades till klockan fem i skolan och efter det åkte jag raka vägen till fiskebäck till min prins! På kvällen åkte jag, johannes, jejja, filip och gg till smyrna och efter det fikade vi. På Lördagen åkte jag till skolan vid nio och spenderade hela dagen där och övade på teatern. vid fem åkte jag tillbaka till Fiskebäck där det var kalas för Emelie och Emma! Tack för en mysig kväll! På söndagen åkte jag återigen till skolan och var inte hemma fören vid sex på kvällen! Igår var det skola från 8,30 till 20,30. Usch vilken dag!!!! Hade iaf premiär på kvällen och det gick faktist jätte bra!! Känns jättekul nu=) När jag kom hem kom min älskling hit och förgyllde min hektiska vardag! Fast vi somnade i soffan, men det var mys ändå! Idag har det varit skola och vi har haft tre föreställningar! Gick bra och nu är nästa föreställning på torsdag morgon. Om du är sugen på att titta är du välkommen på söndag klockan 3 i skolan. Men säg inte till mig att du kommer, och sätt dig högt upp så jag inte ser dig! Usch blir så nervös annars! hihi.
Nä nu måste jag sova lite! Har inte sovit så mycket de senaste dagarna! hehe. Ha det prima!
   Bilder från fredagen

Jag och älskling på black & white party!

Hes och hosta

Har ni kännt någon gång att ni bara vill göra vad ni själva vill? Det känns verkligen som man inte  får bestämma vad man själv vill göra. När man är liten måste man gå nio år i skolán vilket är obligatoriskt. Efter det är det "frivilligt" att gå i gymnasiet. Men hallå? om man inte går på gymnasiet kommer man ju inte kunna få några jobb. Jag vill bara sluta gymnasiet och välja vad jag själv vill göra. Välja att läsa om något jag tycker är spännande. I Skolan är tex gympa och matte obligatioriskt och det är ämnen som jag inte alls gillar. Ska bli så skönt att sluta gymnasiet och läsa till något där inte matte eller gympa finns. Visserligen läser jag inte det nu heller, men jag vill göra något roligt och inte vara kvar på nösnäsgymnasiet. Det känns som jag gjort mitt där och jag börjar bli riktigt trött på stället! haha. Men jag tror att det finns fler än jag som känner så. och det bästa är, det är bara "åtta" månader kvar till studenten.. När jag ser fram emot något brukar jag alltid tänka tillbaka på vad jag gjorde för åtta månadersen. och för åtta månadersen var jag och älsklingen i Danmark, vilket inte alls känns längesen. Så detta kommer nog gå fort! Fast på studenten kommer man nog stå där och gråta och inte veta vad man ska göra efter. Är ju ändå en trygghet i skolan som man mister då man slutar där. Jag hoppas verkligen att jag kommer på vad jag vill göra! Och kommer jag på vad jag vill, hoppas jag verkligen att jag kommer in. Men allt har ju löst sig hittils så då gör det nog det då också=)
I Fredags kom min underbara Johannes hit. Vi käkade mat med min familj och tittade på idol. Under kvällen blev jag helst hes och kunde inte prata! På lördagen var det audition till Göteborgs lucia. Och jag som inte hade någon röst gick dit ändå men jurin ville att jag skulle komma tillbaka nästa år, eftersom jag knappt kunde prata med min röst. hehe. På kvällen åt jag och JOhannes pastasallad och tittade på film när han avr bäbis. Senare träffade vi våra underbara vänner, Jennifer och Filip, även Fredrik tittade förbi. På Lördagen var det middag på Lökeberga då vi firade Johannes morbror. PÅ kvällen blev det film med älskling och "ensam mamma söker"
Nästa helg ska jag vara i skolan på dagarna och öva inför premiären på måndag. Därför gick jag hem idag för att vara tyst och få tillbaka min röst! hehe. ojj detta blev ett långt inlägg! Men är skönt att skriva av sig ibland! Kramkram!!

Fredag!

Tjoho! Har avrit förkyld i veckan och inte orkat blogga!! Idag vill jag bara säga Grattis till min goa vän Emelie som fyller år=) hoppas du får en kanonbra dag!!!
Idag har jag och Cornelia varit och kollat på teater (klas klättermus) efter det var vi på donken och käkade och vi har haft en jättemysig dag!! När jag kom hem har det varit lite städning! Ikväll kommer min bror hem, och även min lilla pojk kommer hit! Blir nogl ite mys med familjen! Men nu måste jag fortsätta städa! Ha det jättebra=) kramkram!!!