Romerska bågar

Tisdagar och onsdagar är långa dagar i skolan, då brukar jag unna mig romerskabågar eller chokladboll! Idag blev det daim och romerska bågar! Man klarar inte av dagen om man inte får i sig lite sött. Hade psykologi prov/ stort läxförhör idag vilket kändes bra! Var det första provet med den läraren och hoppas på ett bra resultat. Idag hade vi även religion som är mitt favoritämne, plus att vi har världens goaste lärare anna! Men imorgon är det sista dagen vi har henne då hon ska ha barn om några veckor! Roligt för henne, minde kul för oss! Men vi ska få en ung vikarie som jag hoppas är lika positiv till diskussioner. Blir mycket prat om viktiga ämnen på lektionerna vilket jag tror är bra för alla!
Idag har jag (plus hela klassen och skolan) frusit hela dagen. Det är verkligen iskallt i skolan och de sista lektionerna fick jag ha på mig min vinterjacka! Pågrund av att jag gått barfota i ballerina har jag blivit förkyld. (får skylla mig själv) Älskar verkligen att ha på mig ballerina skor, men får nog vänta till våren nu=)
Så nu sitter jag här och har ont i halsen och pluggar Religion. Får se om det blir en hemmadag från skolan, men hoppas att jag mår bättre imorgon! Ikväll kommer mamma och pappa hem och jag tänkte överaska med lite god kvällsmat och mys, har även köpt en blomma=) Är så roligt att göra dem glada!
Imorgon åker jag nog till fiskebäck på eftermiddagen då det är körövning. Min Älskling hade fiskat hummer idag och fått flera stycken. Kanske blir ett smakprov imorgon! Men nu ska jag titta lite mer på religionen och sedan blir det lite städning här hemma! Ha det underbart! Kram Camilla!


Regn

oj vad det började regna nu! Riktigt mysigt. Nu har jag pluggat psykologi och litteraturhistoria och nu försöker jag lära mig lite begrepp i retoriken, förstår inte hur jag ska kunna lära mig alla dessa ord.
Matafor, anafor, antites, hyperbol, litotes, metynomi, omxymoron, allitteration, kiasm, parallellism.
Usch måste verkligen lära mig dessa ord och helst idag! Har inte tid någon annan dag i veckan. Önskar man hade mer tid efter skolan, fast jag ska inte klaga=) är ju ledig på fredagar!
Känner verkligen att jag behöver köpa ett par stövlar. Blir troligtvis dem jag skrivit om tidigare då jag inte kan slita mig ifrån dem. Ibland får man lägga lite extra pengar på något man tycker om=)=)
Imorgon kommer mammsen och pappsen hem! Hoppas ni haft det bra och att resan hem går bra!!
Ikväll blir de antingen idol eler topmodel, lutar nog mot idol! Ha en fortsatt bra kväll! Kram Camilla
Stövlarna från novita

Usch,.

Tjoho! Nu sitter jag här och äter naturgodis! Jag måste sluta att äta strunt  nu! I somras sa doktorn att jag skulle gå upp i vikt! Fast jag tror inte  hon menade på godis!! Skärpning Camilla!!!!
På Lördagen blev det shopping hela dagen. På kvällen var vi hos Emelie och åt god björnbärspaj! Mums. Igår var jag och Johannes på kalas hos min kusin och på kvällen hade vi myskväll och käkade god paj och tittade på tv! Mysigt! Idag var det skola! Lika segt som vanligt. hehe.. Men alla pratar om student och bal och allt, å det är "Bara" åtta månader kvar. hehe. De går nog fort får man hoppas. När jag kom hem idag blev de resterna från pajen och sedan har jag pluggat psykologi. Nu blir det liter litteraturhistoria och retorik. Resten va veckan blir det plugg inför det kommande religionsprovet i judendomen! Men tror jag har hyfsad koll på det! Som jag skrivt tidigare är jag uttagen till audition till Göteborgs Lucia. och detta händer till helgen! hehe. Dumma mamma=)=) men måste plugga vidare nu! Lägger ut en bild på det otroligt fina armbandet jag fick av Johannes! Tack Älskling!!!!!

   

Flitig Flicka

ojj vad jag känner mig duktig!! Gick upp halv åtta idag och började plugga. och nu har jag pluggat psykologi i nästan tre timmar, och klockan är bara kvart över tio.! Såhär måste jag börja göra!! Idag ska jag och Johannes till Svenska hem och Ikea! Mysigt! Igår tog vi en tur till kyrkan där vi spelade lite spel med våra underbara vänner, efter det var jag emelie och emma rastlösa så vi tog med oss vår chaffis och åkte till Tintin där vi njöt av en god fika, bestående av Tintins chokladpudding! Muuuums! Men nu ska jag försöka väcka Johannes, lättare sagt än gjort! Ha en prima dag! Kraam Camilla!!

Fredag

Hejhej! Skönt med fredag! Jag och Johannes har precis ätit tackos. mums! Just nu sitter vi framför teven och kollar på saltkråkan och funderar på vad vi ska hitta på ikväll. Idag när jag kom till Fiskebäck åkte jag och Johannes till stan och skulle titta på möbler till hans lägenhet. Men han körde "fel" och tog med mig till Avi och Lena där jag skulle få ett armband. Det var verkligen hur fint som helst! Tacktack älskling! Du är verkligen den bästa som finns. Efter det blev det lite affärer, mysigt att gå runt och kolla på möbler. IDag fyller även Julia år. Grattis tjejen! Men nu ska jag gå, ha det jättebra! Kramkram

Pizza

Hejhej! Nu sitter jag här och käkar pizza! Blev en capricosa som vanligt! Det är alltid lika roligt att komma till pizzerian i Rönnäng=) När man kommer ropar Janos "Hallå camilla" och frågar hur det är! En mycket trevlig pizzabagare.
Får väl berätta om veckan. På Tisdagen var det skola och på kvällen kom min goa pojk på besök. Blev kaffe me min goa kladdkaka! För en gång skull blev den helt perfa!! Satt och pratade med mina föräldrar ett tag och efter det blev det lite tv! På Onsdagen hämtade Johannes mig på skolan och vi åkte till Fiskebäck. På Kvällen var det körövning där jag träffade alla goa människor!!! PÅ kvällen körde jag, johannes och alida till Säve och lämnade thor och gill. Sedan åkte vi tillbaka och hyrde en film och köpte lite gott tilltugg! Idag var jag i skolan. Segt! Är verkligen gör trött på skolan! Men det är bara att härda ut detta sista år! Tack för att du finns Älskling! Då har man alltid någon underbar att tänka på vilket förgyller dagarna!! Ikväll åkte mammsen och pappsen till Barcelona. Eller flyget går väl vid nio! Hoppas ni får det göra bra! Josse kommer nog förbi ikväll, vilket blir mysigt!
Annars kan jag berätta en annan rolig sak som hände igår=)
Mamma hade skickat in mig till uttagningen av Göteborgs Lucia utan att jag visste om det! Och igår fick vi ett brev där det stod att jag var uttagen av 60 stycken! Vilket känns väldigt roligt! Det är säkert betydligt fler som sökt! Så nu blir det auditon om en vecka! Lite ballt, fast blev lite arg på mammsen! (fast inte på riktigt)
Men nu måste jag egentligen plugga! Har grymt mycket att göra!=( Hinner inte läsa igenom så förlåt om det är ngt fel=)=) Ha en fortsatt bra kväll!! Kraaaaam Camilla!!!


pluggdag

Idag är jag hemma! Hade bara en lektion så jag är "sjuk" idag. vaknade runt tolv och satte mig sedan framför datorn och pluggade historia. Och nu sitter jag fortfarande och pluggar framför historiaboken och smaskar på chokladpudding. Usch vad tråkigt det är med historia, men jag känner mig duktig!!!! Har varken prov eller läxa i historia men vill samanfatta alla mina anteckningar så det inte blir allt för mycket att göra senare i höst då det vankas prov! Annars är det lugnt i skolan! Denna veckan ska jag bara vara där tisdag,onsdag och torsdag. Inte riktigt klokt hur bra man får ha det=) På Torsdag åker mammsen och pappsen och alla pappas syskon till Barcelona! Lyckostar! Men då är det jag som är boss i huset, fast eftersom det bara är jag som är hemma blir det bara katten man kan bestämma över. Jag kan ha hur stökigt som helst, lämna disken, äta hur mycket godis jag vill och slappa så mycket som det går. Fast iof då blir det ganska mycket städ att göra på Tisdag innan de kommer hem. Så jag bestämmer mig nog för att hålla ordning och kanske vara en liten parasit hemma hos min älskling. hehe. Nä skämt åt sido! Nu måste jag lägga på ett kol med pluggningen. Nu är det revolutionen i Ungern och Cubakrisen som gäller! sedan blir det slapp och mys. Ha det jätte bra=) Kraam Camilla!

Helgen i Korta drag!

Jag får aldrig tid att skriva, men får väl försöka! I fredags var det min och älsklings två års dag! Älskar dej Johannes!! Men han var ute och fiskade och jag spenderade dagen med Nella! Hämtade henne i stenungsund och vi åkte på en shoppingtur! På kvällen var det överrasknigskalas för david! Mysmys. På lördagen blev det en städardag för mig och efter det åkte vi till Fiskebäck där det var späck! Efter späck blev de fika och linedance hur kul som helst. tänkte börja dansa! bara så ballt! Skule sova hemma hos fam claeson men när jag kom in i johannes rum (där jag tänkt sova) var hela rummet fullt med saker. Så det slutade med att jag somnade hos Alida. Idag vaknade i vid tio och jag hjälpta alidus med läxa! efter det var det middag med johannes mamma,pappa,systrar och farmor, farfar på långedrags värdshus! Riktigt mysigt! Tack för en trevlig och god middag!! Sedan rullade jag hem med bilen till mitt kära Tjörn där mormor och morfar hälsade på. blev fika och senare ost och broccoli paj! mums! Eftersom jag inte hittar sladden till min kamera blir det aldrig några bilder, men jag ska leta och se om jag kan hitta några kul bilder. inom några dagar kommer Johannes hem och det ska bli kul att träffa honom! Kommer nog spendera en del tid i inredningsaffärer nu när han skaffat lägenhet! Kommer bli göra mys=)
Men nu ska jag lägga mig! Kram Camilla!!

Det är över!!!

Yes de två värsta dagarna på veckan är över! jippie! Idag började vi med en två timmars lång svenska då vi skrev uppsatser, efter det religion och historia. Hade så ont i magen idag så jag gick hem sista lektionen! Skönt! Kom hem två timmar tidigare än vad jag skulle göra annars! Idag blir det nog bara slapp! Är så trött efter skolan plus att min mage krånglar! Först trodde doktorn  att det var gluten och sen visste dem inte va det var, sen trodde de att de var gluten igen men nu visade de sig att det inte var så! Tröttsamt när man inte vet vad det är. Kanske kan vara laktos? hoppas verkligen att de kommer på vad det är eftersom magen kurrar och bubblar konstant=) hehe. Skulle vara skönt med en promenad också! Plus att jag är vrålsugen på kladdkaka! Fast jag får den aldrig bra längre! Antingen blir den för kladdig eller torr. Någon sam har tips på hur länge den ska vara i ugnen och på vilka grader man ska ha för att få den sådär kladdig och perfekt! Har aldrig lyckats i vår nya varmluftsugn! Kanske är det det som är problemet=)
Imorgon är det friluftsdag som ingen i klassen hade tänkt gå på! Så då blir det sovmorgon. Nån gång efter elva ska vi ha teater! Har fullt upp nu innan föreställningarna. Replikerna sitter men sångerna är värre! Ska ha premiär vecka 42! Spännande!
Ja vad ska man annars säga? Va i Fiskebäck en stund igår! trevligt trevligt. När jag skulle köra hem på kvällen såg jag efter en stund att polisen låg efter mig! usch va läskigt det känns, speciellt om man kör lite för fort! hehe. men han tog mig inte som tur var!!!
Ikväll är det både idol och topmodel klockan åtta! Men det blir nog topmodel för min del=) Sedan är det ju "vem kan slå filip och fredrik" och det är ju lite kul..
Men nu ska jag fixa något att äta! Ha en fortsatt bra dag! Kramkram!!!

 En bild på vår ettårsdag för ca ett år sen!

vill inte sova!

usch vill inte lägga mig! Har sån sjukt  tråkig dag i skolan imorgon. Men den blir nog bättre om jag är utvilad! =)
innan jag lägger mig vill jag bara säga hur mycket jag älskar min Johannes! Är så tomt när han är ute och fiskar! Men detso roligare blir det när man ses igen! Finns ingen som du hjärtat! Du är mitt allt! /Millan

Ledig Måndag

Idag var jag ledig men åkte till skolan vid elva och provade ut och beställde studentmössa! Hoppas den passar bra! Var lite osäker på storleken! men men. Efter det kollade jag i lite affärer på torget och åkte sedan hem och käkade lite! Efter det tog jag och camilla en fika och lekte lite med cornelia ludwig och Ellen. Vid tre gick jag till frisören och klippte av min kallufs! gjorde även slingor så nu är jag lite blondare! Efter det gick jag hem och plattade håret och efter det tillbaka till frisören och klippte till resten av håret. Vi brukar ofta göra så eftersom det tar så lång tid att klippa håret hinner hon aldrig platta det, så då gör jag det hemma och kommer tillbaka innan frisören går hem! Riktigt bra faktist!
Mamma och pappa avr barnvakt åt barnen myrberg, och jag hjälpte till en stund! Så nu kom jag precis hem!
Ska nog titta på en film nu! Men hoppas ni också haft en bra dag! Kramrkam!!

Låång sovmorgon!

Hejsan! Nu får jag ta tag i mitt bloggande igen. I fredags blev det först fika med johannes föräldrar, efter det en sväng till tonår och hälsade på våra underbara vänner och efter det blev det film och mys. Johannes åkte ut och fiskade igår och jag åkte hem till Rönnäng. Blev slapp framför teven nästan hela dagen och på kvällen käkade jag god mat med mina föräldrar! Idag vaknade jag vid halv elva men låg kvar i sängen och kollade på¨lite tv! Idag vet jag inte ritkigt vad som händer, snart är det middag och efter det skulle det vara skönt att gå ut i solen! Imorgon är jag ledig, men ska in till skolan och prova ut en studentmössa! Inte ritkigt klokt att vi gör det redan! Efter det ska jag till frisören och klippa av min stora kaluffs! Nä Nu är det middag, skriver väl säker sen igen! Ha en jättebra dag! Kramkram camilla!

Fredag!

Idag är det fredag och jag vaknade vid tolv idag! var så skönt att sova ut! Åkte till skolan vid två för att ta skolkort efter det åkte jag hem till min kära pojk där jag är nu. Han kom hem från fisket igår och åker redan imorgon så man får passa på att träffas! På fredag har vi två års dag men han hinner nog inte hem! Så vi ska passa på att ha en myskväll framför en film ikväll , åker nog och träffar gänget en stund med! Men nu ropar alla på mig att det är fika! bäst att komma innan thor blir vansinnig.:P heeh kramkram!!

September

Ja har inte skrivit på det senaste! Har inte riktigt haft tid,lust och ork!
 Redan inne i September och jag och johannes firar snart vår två årsdag! Två helt underbara år med dig!!
Idag började jag skolan vid tio och har haft teater hela dagen! Blir rätt segt efter några timmar men jag och Carolina tog en shopping tur till torget där vi köpte skor som vi ska ha till våra roller. Inte helt fel att shoppa på skoltid med skolans pengar. Fast det blir ju inte våra egna skor, men ändå=) hihi. Musik eleverna har spelat för fullt under dagen och nu är jag riktigt trött i huvudet! hehe. Efter skolan åkte jag ner till torget och tittade i lite affärer. Hittade ett par novita stövlar på scorett som jag blev helt kär i! Men de var tämligen dyra, närmare 2000 kronor, och jag som alltid tröttnar på kläder och skor efter ett tag. Stövlarna var svarta och hööga! och dom satt hyfsat tajt så som jag vill ha det. Provade med jeans idag så funderar på att åka dit imorgon och prova med leggings=) Efter det hämtade jag iaf pappa och vi åkte hem. Klockan sex var jag på sångövning på klädesholmen! Ska sjunga på samlingen imorgon vilket ska bli roligt!
Imorgon fyller mina kära sessa Alida år! Grattis grattis tjejen! Hoppas du får en kanonbra födelsedag med mycket paket och tårta! Lovar att jag kommer på ditt kalas!!
Imorgon är jag ledig och det blir nog en del historia pluggande! måste ligga i innan provet! Så nu funderar jag på att snart lägga mig! är otroligt trött! (som vanligt) Men ha en superduper kväll! Kram Camilla!

Lycklig

Vissa dagar känns allt bara så lätt! Det har det verkligen varit för mig idag! Kännt mig ovanligt glad och lycklig hela dagen! Tror nog det kan ha varit de härliga vädret och alla underbara människor som finns i min omgivning!
Tänkte börja berätta om helgen!
I Fredags fyllde josse arton år så jag hämtade upp henne och vi åkte in till stan och träffade lite folk och käkade middag på Chez amis=) Efter det gick jag till lilla london där Emma,Jennifer,Ellen,Emelie och Malin var. Emma fyllde också år och vi satt och pratade och hade mys! Senare gick vi hem till Emma där vi fikade lite! tack för en mysig kväll!
På Lördagen åkte jag till landvetter och hämtade min underbara pojk! Var så underbart att fräffa honom och få pussa han efter nästan tre veckor! På dagen blev det ganska slappt och på kvällen var  det möte och konsert i pingst.
på söndagen gick vi upp tidigt och åkte till Åstol där det var barnvälsignelse för ellen och wilma. Jag och Johannes sjöng även två låtar! Sedan var det kalas på cafeét efteråt där det bjöds på god paj! På kvällen kom Alida hem till mig och vi grillade med min familj, sedan kollade vi på 27 dresses.
Idag vaknade jag bredvid den sötaste killen i universum som även körde mig till skolan! Var en härlig dag i skolan och jag har inte hunnit bli skoltrpött än iaf! hihi. När jag kom hem tittade jag klart på 27 dresses (somnade dagen innan) Sedan somnade jag i soffan! helt underbart. sedan blev det lite tv och tacos!
Runt nio hämtade jag Johannes vid Ginneton. Var hemma hos mig en stund och sedan körde jag tillbaka honom. han ska ut och fiska i veckan så fick iaf sagt hejdå till honom=)
imorgon ska vi på studiebesök i synagogan i göteborg och troligtvis lite plugg!
Ha en fortsatt bra kväll!! Kan tyvärr en lägga ut några bilder eftersom min dator krånglar! kram Camilla!!