ännu en dag!

ännu en dag at vara tacksam för! Idag har jag sovmorgon vilket är underbart!! ville bara önska er alla en toppendag! kramkram

plugg plugg plugg...

Just nu sitter jag hemma hos min pojk och pluggar, vilket jag gjort några timmar nu, men jag är faktiskt nöjd över mitt resultat. Igår provjobbade jag i en butik i kungälv, och det känndes jättebra=) Så nu får vi se om de blir ngt mer jobb!
PÅ kvällen åkte jag till älskling och han gjorde god taco gratäng till oss! sen somnade jag rekord tidigt! Var inte direkt van att stå upp en hel dag!
Nu har jag pluggat ett tag och fikat! mums, det går inte att göra läxa utan att fika! hihi.

Johannes håller på att måla ett skåp och jag skulle gärna lagt mig på soffan en stund! Gick faktiskt upp tidigt idag=)

resten av dagen får vi se vad som händer och sker, Jag skulle gärna hitta på ngt roligt, samtidigt som filmkvällar är grymt goa! Ja det återstår att se vad som händer!

Hoppas ni har en bra helg trots det tråkiga vädret! Kraaam Camilla

Vilken dag

Första dagen i skolan för den här veckan! Hade sovmorgon men skulle te syon men tror ni inte att hon var sjuk? så där fick jag sitta och vänta=(
Dagen rullade på som vanligt, å vi fick reda på alla prov=( jobbigt när man vet allt som ligger framför en! men men,

Var hos tandläkaren idag me å efter det tog jag en tur på torget där jag köpte ett par jeans å två svarta rosor=)

Väl hemma har det varit plugg och lämnat in vår andra bärbara dator på lagning! Hoppas hoppas den går att laga!!

Men nu är det top model som gäller!

Kramkram Camilla!!

härligt

Kom precis in efter en härlig promenix med min goa mamma och pappa. Är verkligen skönt att få lite frisk luft. Idag har även en annan rolig sak hänt, men mer om detta ngn annan dag! Nyfikna?:P hihi.
Tänkte berätta lite om resten av helgen

Lördag: Var på middag hos min goa farmor och sedan på kaffe hos kusin med familj. Senare bar det iväg till Fiskebäck där det var späck!
Efter det fikade vi god kladdkaka och spelade även vårt hemmagjorda roliga spel! Var mysigt att träffa alla goa vänner, och jejja hade med sig sin klasskompis Anita som var väldigt roligt att träffa.
Natten spenderades i johannes "barndomshem" hihi, där jag delade säng med hans goa syster Alida.
Tyvärr var det inte den bästa natten då hon knör något otroligt. Men gillar dig ändå=)

Söndag: Var det kyrkan som gällde, och va på ett helt underbart möte. Vacker sång av fam jonsson och härlig predikan.
Efter det blev jag bjuden på middag hemma hos claesons.
På eftermiddagen drog vi iväg till Nimbus och fiakde och på kvällen kollade jag, petronella och olivia på film hemma hos johannes.
var en jättemysig kväll!

Tack Petronella och olivia för en mysig söndag=)

idag var jag ledig och passade på att sova ut! Men nu ska jag ringa min prins! ha det superduper=)

Sött

Mindre barn är bara för underbara! Jag älskar deras spontana frågor och härliga fantasi.
Mitt otroligt söta kusinbarn är i den åldern då bröllop, killar och familj är ett stort intresse.

Varje gång jag träffar henne frågar hon "när ska du gifta dig camilla"
Ja va ska man svara på det? hihi

När jag träffade henne i veckan satte hon sig i mitt knä och berättade om en kille. Plötsligt ser jag att hon funderar på något och plötsligt tittar hon på mig och säger:

"Har du en bäbis i magen?"

Jag log mot henne och svarade att jag inte hade det. Men hon tycker att jag är stor och därför är det bara så otroligt söta frågor!

Jag kommer själv ihåg när jag var i den åldern då jag lekte att jag gifte mig och hoppades att någon släkting skulle få en bäbis. Det var en härlig ålder och jag känner igen mig i mitt kusinbarns lekar som handlar just om "mamma pappa barn"
i julas tittade hon på mig och johannes och sa: "är ni kära i varandra?" "pussar ni varandra?"

Jag säker det igen, barn är så troligt söta med sina frågor!



myskväll

Sitter framför lets dance med min gosemamma och äter cream cheese chips och choklad och brasan sprakar. Hände inget större ikväll men var hemma hos min kusin adam med familj ett tag, alltid lika mysigt. Ludwig lekte i sitt nya rum (hur fint som helst), cornelia och mamma Camilla sydde en Ariel klänning till cornelia och Adam busade med Ellen. Ellen bara växer mer och mer varje gång man ser henn och idag skrattade hon hela tiden!

Det bästa med att ha en pojkvän som är fiskare är att man kan äta hur mycket vitlök man vill!! Muums!
Saknar dig verkligen älskling men du som hatar vitlök kan vara glad att du inte är hemma! hihi.

Imorgon drar de nog iväg till fiskebäck och träffa alla underbara vänner! Härligt nu när Johannes har lägenhet så man har sitt "eget" lilla hotell.


Ledig fredag

ojj vad jag är seg idag, vaknade jätte sent men har ändå varit trött idag. Konstigt:P Har iaf städat lite nu och ska fortsätta om en stund (tror jag) Men nu är det fredag och kvällen närmar sig! Har ingen aning vad som händer, och här verkar rätt dött. Tydligen ingen som ska göra ngt! men men, ngt händer väl alltid. Älsklingen är ute på de sju haven och nu hade jag gärna velat att han var hemma då jag är ledig fyra dagar! Men vi har ju haft lite jullov ihop iaf=)
Nä nu ska jag fortsätta här hemma! Kramkram

Retorik

Imorgon har jag ett prov i retorik och trots att jag inte pluggat jättemycket så känns det faktiskt ganska bra=) Jag kommer på provtiden imorgon få ett tal som jag ska analysera genom olika stilfigurer. allitration, kiasm, antites,anafor,epifor, oxymeron, hyperbol, metonymi plus en hel del andra. Ja ni kan förstå att det är jobbigt att memorera dessa i huvudet.

Idag var det tre letkioner inställda så jag började halv tolv och slutade halv tre. Ja denna terminen är mitt schema rena lyxen. Ledig varannan måndag plus varje fredag. Men jag kan ju också säga att det var ganska tufft i ettan och tvåan!

När jag kom hem idag blev det tacos. Ett tips till er som inte alltid orka laga mat på eftermiddagen är att frysa in taco köttfärs och ta fram på eftermiddagen och göra en natcho tallrik. På min tallrik hade jag sallad, tomat, gurka, majs, köttfärs, ost, gräddfilm och natcho chips. Enkelt och jättegott!

Ikväll blir det lite övning på repliker till vår kommande pjäs, blir nog top model också! Men nu är det plugg som gäller (och lite slapp köpte en ny tidning) Ha en fortsatt bra dag! Kram Camilla

Hittade några bilder på mig när jag var liten. Lekte att jag gifte mig och åkte båt=) Har jag en snygg bröllopsklänning?=)

 

Tisdag avklarad

Kom nyss hem från skolan och lyssnar nu på soundtrack från Pearl Harbor. Det knyter sig i magen för den filmen är bara så vacker! Gillar verkligen den och musiken är underbar!
Jag har haft en mysig helg med pojkvänn, familj och vänner.
Fredagen spenderades i Johannes mysiga lägenhet tillsammans med Jejja, filiph och nella. Åt lite sallad spelade spel och kollade på film.
På lördagen var det bakning som gällde för mig. Bakade två tårtor plus leilas goda muffins! På kvällen bar det av till stan med våra underbara vänner jejja å filiph. Blev bio och vi kollade på den nya wallander filmen!! Va faktist riktigt bra!
På söndagen fyllde min alldelest egen älskling år! Blev mysgt kalas och god mat plus sällskap! Igår åkte johannes ut och fiskade igen, och "avsked" är aldrig roligt, men det blir ju så himla roligt när man träffas igen!

Idag var det en bra dag i skolan och fick reda på betygen i religion och psykologi! Och jag är supernöjd=) hihi. Träffade även min goa josse idag som betyder jätte mycket för mig! Vi har det så ballt i skolan=)

Efter skolan åkte jag till torget för att lämna in mina stövlar som gått lite sönder. Men jag hatar sura expediter! Jag berättade att jag var besviken att sulan lossnat eftersom stövlarna var väldigt dyra. Hon svarade då att man bara kunde ha dem som finskor, att man inte fick gå med dem i regn eller där det kan förekomma lera. Men hallå! Vi bor i ett regnigt land och ska väl kunna använda våra stövlar! Trodde verkligen att det var kvalitet på dyra varor. Men icke!
Hon tog iaf emot dem och svarade att det skulle ta 4-5 veckor! Eftersom skomakaren lagt ner.
Jag blir så arg! Dom får väl skicka sövlarna till en annan skomakare då! Någon som håller med mig?=)

Men jag ska inte ge mig utan ringa och säga att dom faktiskt får fixa detta! Jag vill inte gå runt i gummiskor nu! Men kunden har alltid rätt (det har iaf jag altid hört)

Men nu sa jag plugga efter det kolla på top model och senare läsa min bok som är grymt bra!! Imorgon är två lektioner inställda så det blir lååång sovmorgon! Me like!

Ha det superduper! Kramkalas!
Jag och älskling plus mina mufns!

 

sovmorgon

Hade tänkt att gå upp tidigt idag! Men läste en bok igår och kunde inte somna.
Au pair  heter boken som är skriven av Melissa de la Cruz
Den liknar gossip girl serien och handlar om tre tjejer under en sommar. Tycker den är ritkigt läsvärd!!

Fick reda på att jag ska göra provet på tisdag! Hjälp. kommer aldrig att hinna!

men nu måste jag äta lite frukost! sedan bär det av till Fiskebäck! ha en bra dag=) kramkram

tick tack

Klockan bara rinner iväg på kvällarna. Har iaf fått gjort en hel del idag! Blev även en mysig film som gick på trean. matte söker husse hette den!!
Dessvärre så börjar pluggandet direkt! Ska ha prov nästa vecka vilket inte alls känns bra! Missade att göra det i höstas så nu måste jag göra det på torsdag! och det är verkligen göra svårt!
Men då får man tänka positivt! Har börjat 2009 med positiva tankar, och det funkar riktigt bra! Allt känns mycket lättare då man intalar sig härliga tankar!
Jag är omgiven av en härlig pojkvän familj och vänner!
Jag har alltid gud vid min sida, vilket känns hur underbart som helst! Livet kan vara tufft, men det finns en gud som vakar och skyddar oss. Visst är det härligt?=)
Imorgon bilr det iväg till min pojk då han fylller i helgen! Ska bli mysigt att träffas=)

Hittade en liten mysig sida förut  http://www.johannaformochdesign.se/ Gå in och kika! Fanns söta tavlor!

Men nu ska jag lägga mig i sängen på min goa värmedyna som jag har fått=) Häärligt! kramkram


Välkommen till världen!

Välkommen till världen! Det blev en liten prins! Grattis till bebisen kusinen!!


När han skapade alla stjärnor gav han namn åt dem med sin starka röst men när du skulle födas saknade han ord, hans hjärta darrade, tårarna rann när han för dig öppnade livets gren...

Ett mästerverk som Fadern har skapat. Ett äventyr, dit mål är att tillbe vid hans tron. Du är skaparens klenod, köpt med kungens blod.
Du är ett mästerverk, konungabarn...

Han tog plats i sin egen saga, världshistoriens författare, han kom hit för att visa hur du hittar hem. Han skrev din dagbok, hade en plan långt innan du stavade till Gud.

Ett mästerverk som Fadern har skapat. Ett äventyr, dit mål är att tillbe vid hans tron. Du är skaparens klenod, köpt med kungens blod.
Du är ett mästerverk, konungabarn...

Söt nalle från mixin.se

håller inte det jag lovar

Ja petronella och alida skäller på mig eftersom jag alltid lovar att skriva i bloggen. men kommer troligtvis ta en lite paus från bloggandet, iaf inte skriva lika mycket som förr.
Kom precis hem efter en härlig dag. Först promenad med Lina och sedan stenungsund med josse w. Härligt! Fick köpt ett paket till min älskling som fyller på söndag! Hoppas han ska bli nöjd! Älskar dig! hihi.
Nu är det lite plugg som gäller. skolan börjar imorgon och allvaret. Men bara några månader kvar till studenten! Välkommen hem till mig den 5 juni! hihi.
Ska plugga in lite repliker och pilla med mitt projketarbete.
Jag ska starta en blogg som projektarbete så vill ni läsa om vad jag skriver är ni välkommna till den då jag inte bloggar här! Den har inte riktigt "öppnat" än men sidan är klar, kanske blir lite ändringar men gå in på,

thinktwicec.blogg.se

Kraam camilla!!

Härligt

Vaknade idag av att solen sken rakt in i rummet. Frost ute och det är bara så vackert! Åt en snabb frukost, tog på mig långkalsongerna och gick ut på promenad med mamma och hennes kompis Agneta. Vi var nog nästan ute i två timmar och det var helt underbart. Solen värmde och havet var alldelest spegelblankt! Känner mig som en ny Människa=) hihi

Har varit hos min älskling några dagar och han har inte fått internet än, så detta beror på min dåliga uppdatering!
Nyår spenderades hemma hos Linus Nordvall med en härlig skara! Blev verkligen en lyckad kväll!

Men nu ska jag åka iväg och göra några ärende för mormor och morfar! Så ha det prima=) kramkram